Skeptiske kritikere vil sige, at “Fast & Furious 6” har for meget af det gode. For mange nervepirrende bilræs, for mange dumsmarte bemærkninger, for mange nævekampe, for meget, ja, action… Men i denne anmelders øjne rummer “Fast & Furious 6” altså den helt rette dosis af alle disse ingredienser. Justin Lins talent ligger i at skabe et filmunivers, der er så hæsblæsende, så gribende og så medrivende, at det er lige før, man kan lugte benzinen og mærke vinden efter den ræsende bil, mens man sidder i biografmørket. “Fast & Furious 6” er med andre ord en film, hvor man bliver i sit sæde bagefter bare for lige at puste ud. Og dét, mine damer og herrer, er sådan man definerer en god actionfilm.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 Tarantrier 10 år siden

Zombi (19) skrev:
Med denne og G.I. Joe 2 har det faktisk været et godt år for amerikanske actionfilm indtil videre. The Rock er åbenbart den hemmelige ingrediens, der skal til for at skrue en god actionbasker sammen.


Yes! Andre end mig, der kunne lide G.I. Joe 2 :D
Remember, always be yourself. Unless you can be Batman. The be Batman.
Gravatar

#22 Slettet Bruger [350542455] 10 år siden

http://www.nextmovie.com/wp-content/uploads/2013/0...

http://i.imgur.com/pod7kph.jpg

:D


Udover dét, så havde jeg en glimrende biograftur i går. Fast 6 er komplet idiotisk, virkelig ulogisk og jeg fatter intet af biler, men for satan, jeg blev underholdt. En klar anbefaling herfra.
Gravatar

#23 The Insider 10 år siden

#22, haha! Det er SÅ sejt! Må lige se senere, om man kan google sig til et længde-estimat på landingsbanen... Med et skud fra hoften (hvis man gætter på, at bilerne og flyet farer af sted med 150 km/t, men det er sikkert endnu mere ned det) er 150/60 * 13 = 32.5 kilometer! Det er Nyborg til Odense, haha!

Fed film!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: