Selv komedier har brug for et minimum af troværdighed for at fungere, men her bliver vi trukket gennem adskillige sekvenser der føles voldsomt urimelige. F.eks. at Dick kan lede en større afdeling, men er for dum til at holde på et arbejde i et supermarked. At parret sælger alt men beholder barnepigen som de betaler med køkkenmaskiner (der er ikke noget at sige til at deres økonomi er dårlig), og at de af uransagelige årsager skal iføre sig et nyt kostume hver gang de skal begå et røveri.

Så længe filmen forsøger at lave komik er den acceptabel, men i de dele hvor man skal tage historien bare en smule alvorlig, halter den temmelig meget. Den giver dog et par solide grin men de er få og der er langt imellem dem. Livet med Dick og Jane er ganske enkelt ikke særlig sjovt.

Læs hele anmeldelsen her

#11 18 år siden

Den var faktisk sjov. Sjovere end forventet. God underholdning men ikke nogen stor film.
Gravatar

#12 elwood 18 år siden

Historien var crappy, men den havde da sine små sjove punkter. Så den igår nat i biffen som sidste forstilling i biocity, og så var der gratis popcorn til alle, det var stort hehe.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#13 filmz-grev_michal 18 år siden

Nu er det sjældent de fleste komedier af Jim Carrey for top karakterer, men han er jo også ret speciel. The mask og pet detective dagene er forlængst væk.

Når det er sagt - Kan man lide hans stil er dick & Jane, god underholding men heller ikke mere end det. 3/6 herfra
Gravatar

#14 filmz-fiemie 18 år siden

jeg grinede 3 gange under den film og så var der et par tøhøér hist og her.... skal ikke have den på dvd det er den ikke værd
Gravatar

#15 Riqon 18 år siden

Lodret uenig i anmelderens analyse, don't get me started. ;)
Dvs. jeg kunne godt lide den. :) (uddybelse her)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#16 filmz-thomas _h 18 år siden

Var inde og se den i Imperial i fredags. Var okay underholdt synes jeg, og jeg grinede også ret meget en del gange. Noget der undrer mig er bare, at det KUN var min ven og jeg, der grinede af George Bush joken. Altså:

Der hvor Alec Baldwin siger: Now watch this shot


...og biografen var næsten fyldt :o
Gravatar

#17 dyg 18 år siden

Fun with Dick & Jane... Er det davenport's porno-film?
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#18 Riqon 18 år siden

Har læst anmeldelsen, og jeg synes, anmelderen er helt forkert på den. Bl.a. her: "Selv komedier har brug for et minimum af troværdighed for at fungere, men her bliver vi trukket gennem adskillige sekvenser der føles voldsomt urimelige."

Mit svar til det er: Nej da, komedier har ikke brug for troværdighed, de har brug for jokes og masser af dem for at fungere som komedier. De har brug for troværdighed for at fungere som drama, men filmen går jo netop ikke over på noget tidspunkt og tager sig selv seriøst, så alt er faktisk, som det skal være.

#16 Ja, det lagde jeg også mærke til, da der også var en masse publikummer inde og se den i Imperial i søndags. Men det undrede mig nu ikke. Faktum er bare, at vi er en minoritet, der ved, hvad det er en reference til. Tror folk så mærkeligt på mig og min kammerat, da vi grinede dér. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#19 filmz-712 18 år siden

#18 - Måske fordi de ved det er:

"Now, watch this drive."

Om #16 skriver quoten fra Fun with Dick and Jane forkert skal jeg dog ikke kunne sige. ;)
Gravatar

#20 filmz-thomas _h 18 år siden

#19 - Nej jeg skrev quoten rigtigt.


Men han er ude og jagte, og kigger lige på kameraet, hvorefter han kommer med en udtalelse og siger "now watch this shot" of skyder efter en and. Det er 100% en henvisning til G.Bush's "Now watch this drive"


#18 I guess... hehe

Fedeste scene i filmen

Hvor han stjæler græsplænen tilbage. 1) At han lige har taget hende på patten og 2) Hvordan græsplænen ser ud. Havde regnet med den var grim, men det der var fandme grælt hehe. Forhelvede jeg var flad af grin :D

Skriv ny kommentar: