Som selvstændig actionfilm er “Hitman” en anelse bedre end de sædvanlige genrespekulationer, som Hollywood producerer i stimevis, men man burde måske snart have indset, at hvad der fænger i et computerspil, sjældent gør sig særlig godt på film, hvorfor undertegnede ikke kan komme i tanke om en egentlig vellykket spilfilmatisering, der fungerer som film. Masser af action har “Hitman” da, men historien er immervæk set før – også bedre udført – og en vis metaltræthed indfinder sig derfor lige så stille.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-DocDoom 16 år siden

#2: Kan du ikke se det sjove i, at han hedder Robert Knepper? Det var da mærkeligt... (medmindre grunden er, at det jo ikke er noget nyt, at han hedder det.)

#1: Nu er Robert Knepper vel den mest kendte film-person med et peverst eller sjovt navn, men der er faktisk andre, der er MINDST lige så gode:

http://us.imdb.com/name/nm0995530/
http://us.imdb.com/name/nm1614656/
http://us.imdb.com/name/nm1896796/
http://us.imdb.com/name/nm0700310/
http://us.imdb.com/name/nm2179583/
http://us.imdb.com/name/nm0476375/
http://us.imdb.com/name/nm1479479/
http://us.imdb.com/name/nm1991639/
http://us.imdb.com/name/nm0603287/
http://us.imdb.com/name/nm0845947/
http://us.imdb.com/name/nm1859753/
http://us.imdb.com/name/nm1630223/
http://us.imdb.com/name/nm2146392/
http://us.imdb.com/name/nm1684351/

- ja, jeg kunne finde hundredevis.

Ellers er der nogle gode her:

http://www.filmz.dk/forum/item/11636/#
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#22 elwood 16 år siden

#19 hehe ja det tror du jo nok du gjorde men sandheden er mere udspekuleret er jeg overbevist om.

Læg mærke til banner-reklamen i toppen af siden, jeg er overbevist om der er subliminal message i dem, som hjernevasker os, ved at sørge for vi får det skidt, hovedpine og andre onde ting, blodopkastning kommer først hvis man har været væk i længere tid.

Har du nogensinde tænkt på hvorfor du ikke ku sove og havde det lidt skidt nogen gange der i Oktober da vi filmede ?... ja det tænkte jeg nok, det var nemlig ikke tilfældigt.

#16 Hvis samtlige indlæg man skriver går på, at alle anmeldere på Filmz samt anmeldelserne stinker Hmm den dag Internettet bliver lanceret med Lugt, så bliver jeg sku bange 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#23 filmz-TC 16 år siden

Jeg har ikke set filmen, men mener at det er et "must-see". Det er trods alt et dansk spil, der er filmatiseret...

#21 - masser af seje navne! Den eneste jeg har lagt mærke til i andre film, er faktisk Robert Knepper - men nu er der lidt andre at lede efter.
Gravatar

#24 filmz-DocDoom 16 år siden

#23: Ja, ikke mindst Rene Nosser og Kusserow.

Og: http://us.imdb.com/name/nm1930598/
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#25 Mr.E 16 år siden

Hvorfor er det, at så mange anmeldere (og sjovt nok har jeg kun set det hos ikke avis / tv anmeldere) - at folks engelsk gør en stor forskel.
Ulrich Thomsen spiller den russiske præsident. Så regner man da ikke med at han har en fejlfri engelsk accent. Jeg er ret træt af at en ikke flydende engelsk accent skal hives ned i karakter, med mindre personen ligefrem spiller indfødt amerikaner eller englænder. Det er som om at man idag forventer at alle skal have en fejlfri accent, og at det er helt umuligt at distrahere fra det, hvis det ikke lige er tilfældet.

Det var lige mine 10 øres irritation :o)
Gravatar

#26 Patriarch 16 år siden

Mads Mikkelsen i Casino Royal genere mig fordi jeg kan høre han taler skole engelsk med Dansk accent. Det trækker ned for mig da det bryder min illusion om at manden er Albaner (eller hvad det nu er han skal være).
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#27 elwood 16 år siden

Jesper Christensen klarede det ret godt, der er lige til sidst hvor han skal svare mobilen der ringer, der ryger han over i hans Danske Accent.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#28 filmz-DocDoom 16 år siden

Engelsk med dansk accent:

I.m.o. er det kun fordi vi er danskere, at vi synes det lyder bøvet. Vi kender flowet i det danske sprog og associerer dansk accent med en ubehjælpsom Poul Nyrup, der hilser på USA's præsident på sit utrænede skoleengelsk.

Men når vi hører den italienske eller franske regeringsleder tale med italiensk / fransk accent, så synes vi, at det lyder cool. Det er ikke utænkeligt, at engelskkyndige italienere og franskmænd synes, at dét lyder bøvet, fordi de hører deres egen sprog-tone tydeligt heri.

Nu er fransk og italiensk jo kendt for at være mere charmerende sprog end dansk, og derfor kunne man da også hævde, at engelsk krydret med disse accenter ikke lyder nær så bøvet som dansk accent. Jeg er dog stadig mere tilhænger af det først anførte.

Med andre ord tror jeg ikke, at det brede publikum i USA og det øvrige Europa synes, at Ulrich Thomsen og Mads Mikkelsen m.fl. lyder så forfærdelige. Jeg tror, at i de fleste andre lande end DK æder publikum dem fint som albanere, russere eller hvad de nu bliver sat til at spille.

Hvilke forældre finder i øvrigt på at kalde deres søn Ulrich med ch til sidst? Se, dét er bøvet!
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#29 filmz-yoshimura 16 år siden

#28 Klogt sagt (helt seriøst).
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#30 chandler75 16 år siden

Jeg tror, man har en tendens til at overreagere, måske primært fordi man er vant til at høre dansk komme ud af skuespillerens mund, og derfor skal vænne sig til det engelske.

Nu er danskerne jo også nogle af de mest følsomme, når det kommer til accent - uanset hvor tykt skoleengelsk de danske skuespillere snakker, er det milevidt fra de fleste andre skandinaviske skuespillere som svenske og norske.

Men det er rigtig nok sjældent, at en dansk skuespiller taler helt perfekt, udover folk som Connie Nielsen (og Viggo Mortensen...). Den eneste, jeg kan komme på, er Nikolaj Coster-Waldau.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: