Denne nye, forlængede version af Ridley Scotts storslåede ridderfortælling overgår originaludgaven i enhver henseende. “Kingdom of Heaven” er blevet transformeret fra en middelmådig forbier til et glimrende storværk. Fans bør helt afgjort eje filmen på Blu-ray, hvor produktionens forbløffende billeder og uforlignelige lyde virkelig kommer til sin ret. Det er en stor skam, at skiven ikke indeholder andet end filmen og en enkelt trailer, når nu en fabelagtig 4-disc dvd-udgivelse eksisterer. Men alene kvaliteten af selve filmen og AV-præsentationen gør skiven til et must.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 nygaardpetersen 16 år siden

Har kun set den almindelige udgave af filmen, og den var utrolig skuffende. Men det kunne da være, man skulle få set denne udgave. The Insider plejer jo, at vide hvad han taler om.
Gravatar

#12 filmz-Bruce 16 år siden

#8 Tja, der forstår jeg så ikke fascinationen af Gladiator, som udover at være en god action film, med en perfekt charismatisk Crowe, ikke formår at være meget "andet".

Crowe er den altovervejende dominerende faktor i Gladiator, hvor KoH har et langt bedre og ikke mindst bredere ensemble, med David Thewlis, Liam Neeson, Jeremy Irons, Edward Norton, Marton Csokas og ikke mindst den velspillende Ghassan Massoud som Saladin i sadlen, samt et politisk spil, som har langt større dybde end det ret simple hævnmotiv, som holder Maximus kørende og dermed hele Gladiator filmen.

Ja, vi bliver ikke uenige om, at Orlando Bloom ikke har og nok aldrig får evnen til at fylde helterollen som en mand som Crowe, men i KoH føler man heller ikke det er Balians skæbne så meget som kulisserne han er fanget i, der er det primære. Vægten er fordelt på langt flere veloplagte skuldre. Og så får man endda et sjovt dansk indslag serveret :)

Jo, klart en af 2005's allerbedste film.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#13 filmz-Erlingur666 16 år siden

Den her er meget god en af de bedste midalder film til dato. Men overgår aldrig the amazing Gladiator. hvorfor skulle lige Liam Nesson dø hvorfor ik Jermry Irons i stedet for. Nesson er syndes jeg er bedre en Irons.
Gravatar

#14 filmz-smedt-meister 16 år siden

Synes at filmen havde nogen flotte billeder men i længden var den ret kedsommeig.

4/6
Søren og Lasse har dårlig filmsmag.
Gravatar

#15 filmz-BrotherJack 16 år siden

WOW. Hvis denne anmeldelse holder stik, så må der VIRKELIG være sket noget med filmen i director's cut, for føj for en stinker biografudgaven var. Det var den film der fik mig til at opgive Scott, selvom jeg er stor fan af hans tidlige film.
Gravatar

#16 filt 16 år siden

#15, det ER vitterligt en helt anden film. Hvis du på nogen måde synes at biografudgaven havde et potentiale, så gør dig selv den tjeneste at se DC.
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#17 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

Fantastisk udgave, som klart viser at nogen instruktører kan noget i deres DC-udgave. Jeg har hørt det samme om Final Cut af Blade Runner, så det skal blive en glæde at opleve begge film på BD. Gad vide om American Gangster også bliver en af de store oplevelser HD i hjemme versionen ?
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#18 Bardoboy 16 år siden

hvorfor bliver der ikke også lavet Director's Cut til DVD?
Gravatar

#19 The Insider 16 år siden

#18, den er også udkommet på dvd - endda i en flot 4-disc udgave (ærgerligt, at intet af den udgivelses ekstramateriale følger med Blu-ray'en). Den kan bl.a. købes hos CDON med danske undertekster, og der er også en region-1 udgave tilgængelig.
War. War never changes.
Gravatar

#20 Highland Park 16 år siden

#13: Spoiler-smølf!!! :(
Og ja, tak til The Insider for endnu en yderst velskrevet anmeldelse. :)
Du burde få løn for dit store arbejde.

(Lille rettelse: "sprænge adskillige bygninger i luften".)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: