Denne nye, forlængede version af Ridley Scotts storslåede ridderfortælling overgår originaludgaven i enhver henseende. “Kingdom of Heaven” er blevet transformeret fra en middelmådig forbier til et glimrende storværk. Fans bør helt afgjort eje filmen på Blu-ray, hvor produktionens forbløffende billeder og uforlignelige lyde virkelig kommer til sin ret. Det er en stor skam, at skiven ikke indeholder andet end filmen og en enkelt trailer, når nu en fabelagtig 4-disc dvd-udgivelse eksisterer. Men alene kvaliteten af selve filmen og AV-præsentationen gør skiven til et must.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 dolphinfriendly 16 år siden

Som sædvanligt en rigtigt god anmeldelse af The Insider. Jeg er imponeret over at dit høje niveau holder, selvom du nærmest spytter anmeldelser ud. :)

Derudover er jeg enig med anmeldelsen. KOH er simpelthen en fornøjelse at se i HD og et absolut must, hvis man er ejer af en BD afspiller!!

Gravatar

#2 filmz-Is 16 år siden

Flot dvd-cover :-)

En god film af Ridley Scott, men den er slet ikke på højde med hans bedste film Gladiator.

4/6
Gravatar

#3 filmz-Kadann 16 år siden

Ingen tvivl om at Director's Cut af denne film ligger helt i toppen af Scotts film, kun overgået af hhv. "Blade Runner" og "Alien".

Og ja, BD-udgaven er virkelig HD på højt plan. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-Bruce 16 år siden

Rigtig god anmeldelse og helt enig omkring filmen. Den er I en top-5 over instruktørens film. Akavet må jeg indrømme, at jeg ikke ejer den endnu på HD :(
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 filmz-Kadann 16 år siden

#4 -

Gud vil straffe dig!
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Yoda 16 år siden

Super film i DC-udgaven og en af Scotts bedste! Glæder mig til at se den i HD - især efter denne anmeldelse...
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#7 filmz-Bruce 16 år siden

#5 Har af samme grund lige nu bestilt den på dvdpacific :) GOD WILLS IT!!! Også Pirates Curse of the Black Pearl, for DVD'en stank og jeg har hørt meget godt om Blu-ray udgaven.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 filmz-Angel Eyes 16 år siden

Forstår stadig ikke folks fascination af KoH DC - imo kan den på trods af enkelte interessante tiltag ikke ændre på det faktum at historien er alt for banal og hvis største akkileshæl er eventyrhelten Balian. Jeg er kæmpe fan af Scott og der er ingen tvivl om at KoH besidder en fantastisk visualitet, men historien er noget hø, og karaktererne er simpelthen for stereotype - særligt 'de onde'.
Alt i alt er der lang vej op til Ridleys virkelige mesterværker, så som Blade Runner, Alien, Gladiator, Thelma & Louise og Black Hawk Down. I mine øjne ligger KoH blandt hans mindst interessante (men dog stadig seværdige) film - DC eller ej.
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#9 filmz-fiemie 16 år siden

utroligt flot billede og en fed lyd,MEN filmen sagde mig intet så jeg skyndte mig at sælge den videre til en som syntes den er fed
Gravatar

#10 filt 16 år siden

#5, BLASFØMI!
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid

Skriv ny kommentar: