Gravatar

#11 filmz-Noersterud 4 år siden

Hvad har filmz at sige til 7# ??? Ingen svar????
Gravatar

#12 Blandet Landhandel 4 år siden

filmz-Noersterud (11) skrev:
Hvad har filmz at sige til 7# ??? Ingen svar????


Ingen kommentarer.

Morten har vist sine sande farver på disse områder før. Distributørerne af biograffilm ønsker heller ikke anmeldelser lagt op på hjemmesiden før premieredatoen, men eftersom det ikke er en strafbar lov, skider han højt og flot på reglerne. Flere distributører har gennem længere tid været i dialog med hinanden omkring en evt udelukkelse af Filmz til disse biografvisninger, men er endnu ikke nået til en fælles enighed.

Derfor er det her sq heller ikke overraskende. Morten har læst hvert et ord I har skrevet, men gider ikke kommentere på det, da han er for snobbet til pøblens kommentarer. Kort sagt er han skide ligeglad med sine læsere og de mennesker, der sørger for at han har et job. Intet nyt her.
Gravatar

#13 Ryder666 4 år siden

Blandet Landhandel (3) skrev:
Filmz svarer heller ALDRIG på et spørgsmål.


Det passer ikke helt.

De få spørgsmål, jeg har stillet, har de ofte besvaret. Det er mere end hvad man kan sige om visse brugere, der vælger at ignorere mine indlæg.
Især, hvis jeg har søgt hjælp på mine spørgsmål.

Det skal dog siges at det ikke gælder alle brugere,
da der er få der besvarer ens indlæg.

Og det er sgu ikke fordi jeg er opmærksomhedssøgende.

Det kunne dog ha været rart med noget hjælp til køb af nyt udstyr, som i disse dage blev ignoreret fuldt ud. Savner sgu lidt filmz, som i gamle dage virkede mere respektfuld. Hvor man fik den hjælp og svar på det man søgte.
Gravatar

#14 SublimeKen 4 år siden

#13

Prøv moovy. Tror de er mere behjælpelige på det punkt. Folk her er ikke interesseret i andet end at brokke sig over politisk korrekthed, brokke sig over folk der brokker sig over politisk korrekthed, rette på hinanden, brokke sig over de valg der bliver taget af filmz-redaktøren Morten, lege moralvogtere (Som i denne tråd), osv. Folk her er generelt jubelidioter. Samtlige i denne tråd er jubelidioter, inklusiv mig selv.

Folk er ikke interesseret i at snakke om film her mere desværre. Jeg har sgu også brugt denne side, til bare at brokke mig og rette på samtlige idiotiske brugere på denne side. Det er ligesom et kommentarfelt på en kontroversiel artikel på facebook. Folk er idioter og alle tror de ved bedre end andre, inklusiv mig selv. Men i sidste ende er alle idioter, fordi alle er mennesker, og ingen af dem har monopol på hvad der er rigtigt og forkert.

De mennesker der ikke er idioter, er dem som enten ikke kommenterer eller dem som rent faktisk ønsker at diskutere film (Hvilket ikke ses her mere) fremfor politikken bag filmene, eller dem som dig der bare ønsker råd til noget praktisk hvad angår film på den ene eller den anden måde, eller dem der giver råd (Kan ikke give råd btw, da jeg ikke har forstand på det udstyr). Folk der tager del i noget som helst andet er bedrevidende naive tumper.

Forstå mig ret. Jeg har da haft det sjovt med at lege idiot herinde i lang tid, men jeg er bare kommet til at punkt hvor jeg egentlig hellere bare vil snakke om film, end at lege med på folks bedrevidende politiske eller anti-politiske pis (Begge sider er idioter) om vi så snakker woke-kultur, piratkopiering eller filmz redaktionelle valg. Det er trættende at være vidne og tage del i al den idioti.

Så ja, filmz handler tydeligvis ikke om film mere, hvilket er ligeså meget en refleksion af hvordan brugerne hellere bruger deres tid på at brokke sig eller rette folk der brokker sig, som det er en refleksion af hvilke valg Morten tager som redaktør. Alle er lige gode om det, bortset fra dem der holder sig til at snakke om film og/eller praktiske ting.

tl:dr: Tror Moovy er bedre end denne losseplads af ubrugelige brugere!

#15 Ryder666 4 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#16 Mejse 4 år siden

#14 lad os da begynde at ændre det :) kommer vi længere med end brok :) er enig
Gravatar

#17 Mejse 4 år siden

#14 lad os da begynde at ændre det :) kommer vi længere med end brok :) er enig

#15 tror ikke der er en uvillighed til at være behjælpelig, men ingen af dine spørgesmål har jeg fra toppwn af hovedet kunne besvare :)
Gravatar

#18 Ryder666 4 år siden

Mejse (17) skrev:
#14 lad os da begynde at ændre det :) kommer vi længere med end brok :) er enig

#15 tror ikke der er en uvillighed til at være behjælpelig, men ingen af dine spørgesmål har jeg fra toppwn af hovedet kunne besvare :)


Du plejer da ellers, at være en af dem, der er flink nok til at besvare mine indlæg, til fuld tilfredshed. At vi så ikke altid er enige, er en anden sag. "You can always agree to disagree". Det gør ikke så meget at du ikke kan besvare alt, for det kan ingen. Men bare det at man giver sig tid til at besvare, er nok i sig selv. Så længe man ikke tager det, eller bliver til personlig mudderkastning, er jeg ganske tilfreds. Det er sent, men håber det giver mening.
Gravatar

#19 Mejse 4 år siden

#18 selvfølgelig selvfølgelig :) håber det her kan blive starten på i hvert fald nogen brugere bliver mere konstruktive, mig selv inkluderet :) du har nu altid været det men måske sublimeken vil med på vognen ;)

Vi vil vel allesammen gerne have et hjælpsomt og filmsnakkende "community" :D
Gravatar

#20 Blandet Landhandel 4 år siden

Selvom der er fine pointer i jeres nye alliance, er jeg ikke så sikker på at jeg er med. Spørgsmålet om en velfungerende filmz community er mulig hviler nemlig ikke alene på brugerne. Hvis brugerne skulle vælge at se film og læse nyheder uden at pålægge disse politiske motiver, afhænger meget af redaktionelle valg.

Filmz har igennem længere tid fremhævet nyheder og vinket deres artikler for at holde disse gløder kørende. Sådan vil det fortsætte. En revolution blandt brugerne kræver at alle er med, og eftersom flere af os kan betegnes som trolls, er dette fuldstændigt umuligt. Så en velfungerende Filmz community kræver at Morten er hårdere med sin censur, og begynder at skride til handling f.eksz før folk farer op i det røde felt over racistiske ordvalg. Det kræver også at Morten begynder at gå mere objektivt til værks i udformning af artikler og nyheder. Det kræver også at Morten er mere selektiv i sit udvalg af artikler og nyheder.

Selv med disse punkter opfyldt, er spørgsmålet om vi overhovedet gider at støtte et Filmz med en redaktør, der arrogant ser sig selv som noget bedre end os og skider på distributørers regler, bryder reglerne på store streaming services og er immun overfor kritik.

SublimeKen har fat i den lange ende. Vi er alle idioter så længe vi er her, men vi har det sjovt med at hade hinanden. Det er ikke en sund og fungerende community, og det tror jeg heller aldrig det kan blive.

Skriv ny kommentar: