Gravatar

#21 Gorman 8 måneder siden

#yes, endelig. Så lad os da alle diskutere film fremover og ignorere provokative nyheder samt provokative reaktioner. Så vil forum forhåbentligt hurtigt svinge over til at blive det vi efterspørger her indenfor sidste del af tråden. Jeg er på.... :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#22 Mejse 8 måneder siden

#20 til dels enig men som #21 fanger og som uden tvivl er svært må vi jo bare ignorerer alt det pjat ;)

#21 vi får i hvert fald forhåbentligt snakket noget mere film :D
Gravatar

#23 Blandet Landhandel 8 måneder siden

Jeg erkender at der har været flere filmdiskussioner den seneste måneds tid end i lang tid før det, og det har da været rart. Jeg er selv et ret lidenskabeligt menneske der ikke så nemt kan de gennem fingre med uretfærdigheder, så jeg får nok svært ved at holde mig i skoene når chauvinistiske og racistiske udtalelser opstår fra brugerne eller når Morten fortsat skider på alle andre end ham selv og stikker næsen og røven højt i vejret. Alternativt kan vi jo gøre som SublimeKen er inde på og enten lave vores eget forum eller finde et andet. Jeg har skrevet inde på Moovy også før i tiden og det er uden tvivl nogle brugere der har styr på deres lort og rent faktisk snakker om film og i en god tone trods uenigheder, selvom det virker som om de alle kender hinanden.
Gravatar

#24 Blandet Landhandel 8 måneder siden

Jeg så lige at geekalot også skriver på Moovy og endda i en god og behagelig tone ulig her. Måske er det bare miljøet der skal ændres for at skabe nogle gode filmsnakke mellem folk. Beklager for at ha kaldt dig troll, Geekalot. Du virker jo stille og rolig trods vores politiske uenigheder og så længe der bliver snakket film bør det jo ikke være et problem.
Gravatar

#25 Mejse 8 måneder siden

#24 jeg tænker det er en stor del af det, der er selvfølgelig folk der bare ser for anderledes på film så det altid vil være politisk eller, et eller andet gøjl men igen dem må man jo bare prøve at ignorerer :) de fleste folk er forholdsvist fornuftige så længe bølgerne ikke går højt :)
Gravatar

#26 Jimmy 8 måneder siden

1. Hold da op en høflig tone der er herinde - NOT!
2. Det bedste ved alle de her remakes er at jeg får lyst til at se de RIGTIGE film igen..

Askepot: Meeh
Løvernes Konge: Hmm
Junglebogen: Okay
Aladdin: Okay
Skønheden & Udyret: Ja!
Maleficent: Okay
Maleficent 2: Fed
Dumbo: How to ruin a great Classic!

Er ikke meget for alle de remakes!..
Glæder mig til Raya And The Last Dragon kommer næste år..

Skriv ny kommentar: