De fleste af Pixars nye film følges med en strøm af tekniske bedrifter, men trods sine overdådige visuelle syn og rige farvepalet opnår “Op” sin sande styrke gennem sine hovedpersoners troværdighed og dens hjertelige fortælling. Det er en fuldstændig vidunderlig film og et fantastisk eventyr, der på trods af sin fantasifulde historie ikke opnår sin virkning ved at fornægte virkeligheden, men ved at ændre ens syn på den. Det er en af den slags film, der måske kan gøre en afgørende forskel for den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Som alle de bedste eventyr har den måske nok sine balloner svævende højt oppe ved himlen, men dens grundlæggende fundament er solidt plantet på denne jord.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#51 RasmusFL 14 år siden

#49:
'Desuden understregede UP sin realisme da de viser en der bløder af at blive slået i hovedet....... det gør man ikke i tegnefilmsuniverset!! og her blev vi atter revet ind realismen igen, selvom scenen skulle være sjov.'


Hvordan kan du dog mene det som en kritik? Og hvordan kan du overhoved - fejlagtigt, hvis du spørger mig - bedømme, at den omtalte scene var ment som værende sjov?
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#52 bullettooth 14 år siden

Om scenen er ment som sjov eller alvorlig, det ved jeg jo selvfølgelig ikke, det er min opfattelse da jeg så filmen. Jeg kan se argumentet for at at den er tænkt som alvorlig, som #50 nævner. Men normalt når gamle mænd med 4 benet gangstokke deler øretæver ud i tegnefilm/animationsfilm, så plejer det at være harmløst og ingen får nogen skræmmer, og derved er det sjovt. Men jeg nævner det for at understrege den følelse jeg havde efter at have set filmen, at den vaklede imellem realisme og sjov og ballede komik, og endte med en blanding der ikke virkede... på mig ihvertfald. Måske er jeg bare ikke voksen nok endnu til at acceptere at sådan skal animations film skæres fremover ;-)
Gravatar

#53 Notional 14 år siden

Der er ingen tvivl om at den scene netop ikke skulle være sjov, men seriøs. Både musik, billede og især karakterernes ansigtsudtryk i situationen viste alvoren. Manden ville jo blive tvangsfjernet af den handling.
Alvorligheden i denne film er den samme som jeg elsker i The Incredibles.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#54 filmz-Bruce 14 år siden

Var med ungerne i Cinemaxx og nyde Op i real-3D og den startede rigtig godt og på Pixarvis tog den godt grep om følelsesregisteret,
da Ellie var med
. Men derefter blev det lidt hit'n'miss for mig. Der var gode sjove momenter. Nogle følelsesladede. Men det sædvanlige Pixar vandfald udeblev for mig og jeg var noget skuffet efter forestillingen.

3D'en. Der er rigtig god dybdevirkning og enkelte tilfælde, hvor perspektiverne virkelig imponerer, men jeg endte med en smule banken i pandebrasken og der var ikke rigtig noget, som gjorde filmen mere "mere". Jeg ville nok have foretrukket at se filmen i 2D, for jeg ville have sat pris på noget mere lysstyrke istedet denne gang. Jeg kan mærke 3D effekten er ved at aftage for mig og jeg håber meget, at Cameron bringer noget nyt til torvs i december.

Film 4/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: