“Shrek 2” er meget vellykket, selvom den ukonventionelle stil i filmen ikke længere er helt så banebrydende som for tre år siden. Den postmoderne cocktail af eventyr, film og rockmusik går dog stadig op i en højere enhed, og der er masser af sjove overraskelser i den hjertevarme historie – der vel at mærke kræver, at man har set den første film. I tilfælde af, at vi skulle være så heldige at få et tredje kapitel i serien, er der på baggrund af kvaliteten af “Shrek 2” noget at se frem til, for godt nok er det her ikke en bedre film end den første men sådan cirka lige så god. Og det siger alligevel en del.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#41 filmz-Liou 16 år siden

En af de bedste og absolut sjoveste animationsfilm på markedet... jeg var ikke helt så vild med den som 1eren men humoren og person galleriet er der stadig... en ny tilføjelse... den bestøvlede Kat er også helt fantastisk... et mesterværk der bør ses af en værd der kan lide animationsfilm eller bare film generalt. 5 ud af 6
Gravatar

#42 BN 16 år siden

#40 - kill the bills:

Hvem er haj????


Hvem 'haj' er? Jo, ser du, det er en fyr, der altid hilser på damerne med et stort blændende hvidt og skarpt tandsæt, samt præsenterer sig som 'haj', hvorpå han afvæbner dem med den fantastiske score-replik: "Må jeg gerne se din film, skat?" ... Ordet "film" er her naturligvis et synonym for en hvilken som helst kropsdel, som "haj" forestiller sig, at damerne gerne vil befamles på af hans lange, skarpe tænder. Og kæleordet 'skat' er et meget smart ord, der skal sikre 'haj' adgang til disse kropsdele.

Med en mund og en ånde der fremkalder mindet om "Dødens Gab", er 'haj' således sikret mindst ét kys af en knytnæve fra Lady Arwen. Vi følger spændt udviklingen mellem de to turtelduer.

For i dette indlæg hører man jo nærmest bryllupsklokker i det fjerne. ... Hmm, er de mon blevet skilt siden hen?

Ja, hvordan gik det egentlig mellem dem?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#43 filmz-DocDoom 16 år siden

LOL svar, omend han har skulle vente små tre år på det...
That's no moon. It's a space station.

Skriv ny kommentar: