Vi kan glæde os over en glimrende præsentation af filmen, og “Sin City” er et sikkert køb hvis man har den mindste interesse for genren. Desværre byder dvd’en ikke på noget nævneværdigt ekstramateriale.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 El vez 18 år siden

#15 Ja, der er bygget ekstra på Josh's historie, men det var de fire novels jeg refererede til i anmeldelsen.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#22 jacob_uno 18 år siden

#19 Ja! Der er sgu lang tid til!! Til gengæld kostede den kun 16 £.
Chenny!
Gravatar

#23 filmz-Kadann 18 år siden

#19 -

Det er jo derfor at Axel er din ven. :) De er måske lidt dyrere, men til gengæld sender de næsten altid forudbestillinger, så du har dem før eller på udgivelsesdagen.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#24 jacob_uno 18 år siden

Hmm, så sandt så sandt. Men man er vel en nærigrøv..
Chenny!
Gravatar

#25 filmz-mader 18 år siden

Synes det er interessant, at sin city ligesom star wars er optaget foran blue screen, men ingen påpeger fejl ved sin city som så mange gør ved star wars selvom sin city også tydeligvis er optaget foran bluescreen...
You talking to me!!!
Gravatar

#26 filt 18 år siden

#25, måske fordi det er to vidt forskellige ting? ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#27 filmz-mader 18 år siden

#26
Det er jo ikke noget svar... Ville bare ha nogen til at kommentere på bagrunden som imo ser fake ud. Ved godt det skal være tegneserieagtigt, men det ændrer ikke noget!
You talking to me!!!
Gravatar

#28 filmz-Kadann 18 år siden

#27 -

Jeg mener nu ikke at folk har påpeget fejl ved Star Wars i forhold til blue-screen.. blot at der har været mulighed for at gøre det anderledes og at Lucas har en tendens til at fylde hele billedet med eyecandy, så man nærmest bliver mæt efter 5-10 min. af filmen.

Men jeg mener nu ikke at baggrunden ser mere eller mindre falsk ud i Sin City og jeg er da helt sikker på at tingene ser ud som de gør, fordi det er Frank Millers ønske.

Den store forskel for mig, er at Miller og Rodriguez sørger for at baggrunden og omgivelserne ikke stjæler opmærksomheden, hvilket kan være problemet i specielt "Episode III", hvor der sker så meget på skærmen samtidig, at man kan have svært ved at holde fokus på historien.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#29 filmz-gofferoffer 18 år siden

#27

Jeg er fuldkommen enig med Kadann. I Star Wars var der mange effekter, og de stjal opmærksomheden. Især i Episode II var fokusset ikke på personernes følelser eller den rige historie, men på effekterne og actionscenerne. Det blev langt bedre i Episode III, hvor der var en harmoni mellem effekter, actionscener, personerne og historien (selvom der var nogle problemer med dialogen og skuespillet).

I Sin City er det på samme måde. Der er harmoni mellem det hele, og jeg vil endda påstå, at denne harmoni var bedre end i Star Wars. Selvom jeg ikke har set nogle rigtige "fejl", som du nævner, vil det sikkert ikke gøre det store. Måske har du opdaget fejlen, fordi du har været mere optaget af effekterne end alle de andre ting i filmen som skuespillet, historierne, personerne...
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#30 filmz-Bruce 18 år siden

Enig. Det er klart vanskeligere at udføre bluescreen som Lucas gør det og få det til at se rigtigt ud, hvorfor det indimellem simpelthen må se lidt kunstigt ud. Men det er imponerende lavet, især startsekevensen.

I en sort hvid tegneserie som Sin City er bluescreen 100% oplagt og det kan næsten ikke gå galt...og det gør det jo heller ikke :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: