Der er dog stadig plads til både storladent melodrama, som faktisk passer ganske godt overens med serien, samt de mange morsomme optrin, hvor J.K. Simmons endnu engang rammer plet med sin portrættering af den tikkende bladbombe, J. Jonah Jameson.

“Spider-Man 3” præsenterer os for et propfyldt handlingsgalleri, hvor skuespillerne alle gør deres del for at løfte materialet op over det opulente, grænsende til det kitschede, og det lykkes dem faktisk. Især er Thomas Haden Church god som forbryderen Flint Marko, hvis menneskeliggørelse til sidst i filmen ikke er til at tage fejl af: “Spider-Man” er og bliver en humanistisk saga i både sit helte- og skurkesyn. Kunne man lide de to foregående film i serien, bliver man nok ikke skuffet over “Spider-Man 3”, der både underholder med action, drama og humor.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Collateral 16 år siden

På torsdag.. :D
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#12 El Duderino 16 år siden

jeg forstår ikke anmeldelsen, du skriver at den levere varen, men giver den ikke top point
Gravatar

#13 filmz-Angel Eyes 16 år siden

#12: Den leverer varen til dels, men er desværre tynget af at ville fortælle lige lovlig mange historier samtidig, og dens overlæssede stil gør også at jeg ikke følte den ramte plet, som de to første gjorde. Men karakteren '4' er nu heller ikke ensbetydende med en dårlig film - det er bare en film, der måske kunne have været bedre...
Selv hvis man ikke nævner de ting som trækker ned, så er det ikke ensbetydende med at filmen er et mesterværk. Jeg mener ikke at karakteren skal kunne afvejes 1:1 mht. procentvis fordeling af plus- og minussider i teksten.
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#14 cyberzed 16 år siden

Nej, karakteren er vel det overordnede indtryk ikke et udtryk for alle kommentarer.
Lidt ligesom at man har gode venner der også har flaws man ikke kan lide men overordnet er man meget godt tilfredse med dem :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#15 filmz-Angel Eyes 16 år siden

#14: Well put ;)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#16 cyberzed 16 år siden

#15 Man har vel lidt tid bag sig som tutor, der skal give maleriske forklaringer :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#17 filmz-Poletneger 16 år siden

Andre der skal i viborg fotorama onsdag ved midnat? ;)
Can't wait !
Gravatar

#18 filmz-xlarti 16 år siden

Jeg er ret så irriteret over at jeg stort set kender hele filmens plot nu - dels fra de småbidder jeg lige nåede at opfange i anmeldelsen som jeg hurtigt holdt op med at læse, men primært fra den totalt spoilerfyldte trailer de har vist de sidste par uger i biograferne som man ikke har kunnet undgå. Helt ærligt - hvorfor skal vi vide hvem der bliver til Venom inden vi tager ind i biografen? Satme dement markedsføring!
Gravatar

#19 Zabriskie 16 år siden

#18

Og så alligevel... ingen af spiderman-filmene har levet højt på uforudseelige plot-twist eller overraskende slutninger. Det er sgu ikke det det handler om. Og hvis det så var så vigtigt for dig kunne du jo bare lade være med at se trailere og læse anmeldelser.

Lad os nu lige se om ikke også denne spiderman-film bliver en enorm kassesucces, og så kan vi derefter diskutere hvor dement markedsføringen nu i virkeligheden er!
Le temps détruit tout
Gravatar

#20 cyberzed 16 år siden

#18 Jeg har læst tegneserierne i sin tid, men derfor vil jeg nu stadig gerne se dem i "levende" live
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/

Skriv ny kommentar: