“Street Kings” lider under en halvdårlig blanding af action og spænding og et kedeligt persongalleri. Det hindrer dog ikke filmen i at underholde ved hjælp af en god stemning samt en fin dialog og så en hovedperson, der er villig til at gå lidt længere end det, der ellers er normen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 frankdrebin 15 år siden

Tom Ludlow er politibetjent i Los Angeles - oven i købet en meget effektiv betjent på trods af, at han dagligt dulmer sorgen over tabet af sin kone med alkohol


Stortset næsten altid det samme.. Dog en film jeg gerne vil se :) kan godt lude Keanu ;)
Gravatar

#2 filmz-Is 15 år siden

Skal se den imorgen og mine forventninger er ikke særlig høje.
Tror ikke at den er halv så god som mesterværket L.A. Confidential :-)
Gravatar

#3 Ash 15 år siden

En dårlig anmeldelse, der ikke kom omkring særlig mange punkter. Meget lidt informativ!
Mht. filmen er det ikke en jeg direkte glæder mig til, men kan nu godt lide forest whitaker, så ham kunne jeg godt se filmen for - hvordan spiller han? Hvordan er skuespillet i det hele taget?
Gravatar

#4 Verbal 15 år siden

#3: Forest Whitaker optræder i rollen som Keanu Revees' chef, der er en blanding af en gangster og en skrivebordsbetjent, tilført en lidt spøjs accent. Han leverer det bedste skuespil i filmen, selvom han et par gange overspiller, hvilket får hans rolle til at fremstå lidt komisk. Resten af skuespillet er acceptabelt, men derudover er det ikke videre nævneværdigt.
And like that... he's gone.
Gravatar

#5 x marks the spot 15 år siden

Synes den er meget bedre end anmelderen giver udtryk for. Den virkede som et rigtig godt frisk pust til politi/korruptions-genren, og man følte for karaktererne. Bortset fra korruptionsdelen, så var den ikke forudsigelig og spændingen blev holdt intakt hele filmen igennem. Den eneste skuespiller som er lidt trættende at se på efterhånden var Jay Mohr, som stort set altid spiller den sleske og usympatiske. 4-5 stjerner herfra for stor underholdningsværdi.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#6 filmz-Kadann 15 år siden

"Tom Ludlow er politibetjent i Los Angeles - oven i købet en meget effektiv betjent på trods af, at han dagligt dulmer sorgen over tabet af sin kone med alkohol."

Martin Riggs, is that you? :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 tiany 15 år siden

#6 LOL - kanon kommentar
Valar morghulis
Gravatar

#8 filmz-Angel Eyes 15 år siden

Jeg synes "Street Kings" var en tynd kop te, skåret over den sædvanlige "hårdkogt-politimand-med-hang-til-korruption-i-et-korrupt-og-kriminelt-miljø" læst, a la "Training Day" eller "Interne affærer". Den er milevidt fra "L.A. Confidential"s niveau, og med en ofte pinligt skrevet dialog. Der er noget amatøragtigt, selvhøjtideligt over den...
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#9 denox 15 år siden

Har lige set den, og jeg synes ikke den er noget specielt. Den er ikke decideret dårlig, blot heller ikke særlig god. Den første halve time var sådan set udemærket.

Set og glemt
Gravatar

#10 filmkorn.dk 15 år siden

#2 Jeg har altid synes at LA Confidential er stærkt overvurderet. Jeg kedede mig bravt, og aldrig er en Oscar givet så dårligt ud, som da Basinger vandt for bedste birolle.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: