Selvom “Superhero Movie” holder sig pænt under de 90 minutter, keder man sig bravt, fordi filmen aldrig bliver rigtig sjov. De store latteranfald udebliver, og når det kun kan blive til et par enkelte fnis undervejs i en genre, der bryster sig af, at publikum skal grine fra ende til anden, så er det måske værd at overveje, hvorvidt hele spoofgenren ikke trænger til en grundig fornyelse – eller for at holde filmens latrinære jargon burde jeg måske snarere sige tarmskylning.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 gi-jones 16 år siden

#20: Jeg ville sgu vælge tigeren in a heartbeat. Jeg har meget nemmere ved grine af film, der tager selv seriøst og kikser end film der skal være sjove, som ikke er det.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#22 nygaardpetersen 16 år siden

20:
He He... Kan ikke være mere enig
Gravatar

#23 mar16 16 år siden

naked gun er altså ikke et HAK bedre end nutidens spoof-film. hvornår har i sidst set en af de film? de er på et lavere og endnu mere dumt niveau end den form for slapstick humor der er med i mange spoofs. naked gun er en af den slags film der engang var gode, men som der i dag har mistet deres vittighed med årerne. ligesom med top gun der engang var fed og spændende, så siger mange idag at den ikke holder længere. mener bestemt det står i en anmeldelse her på siden.
Gravatar

#24 Michael Andersen 16 år siden

#23 De dukker med mellemrum op i fjerneren og 1'eren er tør humor i særklasse og holder helt bestemt stadig, bl.a. fordi humoren ikke er tidsbestemt som i de fleste nyeste spoof-film, hvor det går ud over Britney Spears, Jack Sparrow osv. Den slags er måske sjovt i dag, men helt sikkert kedeligt i morgen. 2 1/2'eren er fin nok, men 33 1/3'eren har jeg aldrig været vild med. Tv-serien har jeg dog ikke set siden engang i de tidlige 90'er.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#25 Michael Andersen 16 år siden

Edit. "Så" skal der stå foran "tidsbestemt", for naturligvis er der også 80'er populære referencer i den første film, men hvis filmen kun eller mest bestod af vittigheder baseret på Kadafi, Gorbatjov osv. ville den af den grund sikkert ikke holde i dag.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#26 filmz-Kadann 16 år siden

#23 -

Jep, jeg ser jævnligt de gamle spoof-film og morer mig glimrende over dem - den største forskel mellem de gamle og de nye er historien.

De gamle (og gode) havde altid en sammenhængende historie. De nye er til gengæld en samling af mere eller mindre sjove scener, der er klippet sammen, uden nogen sammenhæng.

Se f.eks. Airplane, hvor plottet er et fly der er ved at styrte ned og hvor filmen er en parodi på katastrofefilmene fra 70'erne.

The Naked Gun, hvor der er en reel, dog fjollet, detektivhistorie i og igen er en parodi på politifilm og -serier fra 70'erne og 80'erne, baseret på Police Squad.

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood derimod forsøger at bruge historien fra Boyz N the Hood, men forsøger samtidig ikke at gøre alt for opmærksom på det, mens man kopierer den ene scene efter den anden fra de film man vil lave en parodi over, frem for at tage nogle generelle ting fra genren og bruge disse. Resultatet er en samling af halvsjove scener, man kun kan more sig over, hvis man har set filmene de scener er baseret på og en historie der nærmest er ikke-eksisterende.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#27 elwood 16 år siden

Meget kan siges om O.J Simpson men jeg er stadigvæk flad af grin over scenen fra Naked Gun hvor han i starten forvolder så meget skade på sig selv 8-)

Og "blackmail scenen" eller hva man vil kalde den, når Frank Drebin skal forhandle oplysninger klasse!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#28 Michael Andersen 16 år siden

#27 Hans reaktion over at få maling på jakken er priceless :) Manden er blevet pløkket sønder og sammen og alligevel lyder det bittert fra ham: "Oh no!" :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#29 elwood 16 år siden

#28 Hehe yep 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#30 filmz-Kadann 16 år siden

http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: