“The Wolf of Wall Street” er god og voldsom, men ikke voldsomt god. Rygtet fra Hollywood lyder, at filmen blev klippet færdig i en fart op til Oscar-deadline. Det kan ses på resultatet, der strutter af energi og alt muligt andet. Næste gang tror jeg bare gerne, at jeg vil have min foie gras-burger inden min bananasplit. Begge lækre ting, men timing betyder noget.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 MMB 10 år siden

Ispep (18) skrev:
Hvor er du, Foeller? ;)


Hehe. :) Jeg fik den set i går, og jeg er ret enig med Morten Vejlgaard Just. Det er en god film, ingen tvivl om det, men min oplevelse var ikke entydigt positiv. Den er sjovere og voldsommere end noget Scorsese har lavet før, men jeg havde nok sat min næse op efter mere. Skuffelsen skyldes til dels, at jeg føler, Scorsese har udforsket samme terræn bedre før. Jovist, The Wolf of Wall Street indeholder da også en del nye elementer for Scorsese, men i betragtningen af, hvor få film han har tilbage, og hvilke film, Scorsese ellers har haft på tegnebrættet, så ville jeg ønske, han havde brugt sin tid på en anden film. Jeg håber dog, at jeg kommer til at sætte bedre pris på den ved et gensyn. Og så krydser jeg ellers fingre for, at Silence endelig starter optagelserne til sommer!
Gravatar

#22 Ispep 10 år siden

#21

Ja okay, den er måske en mindre skuffelse, selvom det stadig er en god film? Sådan havde jeg det med Scorsese's seneste to film. Han har heldigvis et højt bundniveau, så helt skidt bliver det aldrig synes jeg. Jeg er på vej til biografen nu for at se den.
Gravatar

#23 Michael Andersen 10 år siden

Morten Vejlgaard Just (17) skrev:
#16 Jeg er selv ingen bilekspert, men jeg mindes, at bilen i starten af filmen skifter farve fra rød til hvid, hvor den omtales som en Ferrari? Men jeg vil på ingen måde lægge hovedet på blokken omkring noget med bilmærker - du lyder som ekspert på det område :)


Det er en anden bil :) Begge kan iøvrigt ses i traileren.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#24 MMB 10 år siden

Ispep (22) skrev:
#21

Ja okay, den er måske en mindre skuffelse, selvom det stadig er en god film?


Lige præcis. Men mine forventninger var jo også tårnhøje. God fornøjelse!
Gravatar

#25 Ispep 10 år siden

4/6 herfra. God film, men overrasker ikke rigtigt med noget. Spilletiden på tre timer er både for langt og for kort. Filmen er bestemt unødig langtrukken, mens andre gange går tingene lige rigeligt for hurtigt (efterforskningen og forholdet mellem Dicaprio og skønne Robbie). Der spilles fint hele vejen rundt og filmen er fyldt med energi, vittigheder og groteskheder, men mangler sgu lidt dybde og perspektiv som Scorsese's tidligere film. Værd at se, men ikke meget mere.
Gravatar

#26 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Jeg tror aldrig jeg har grinet så meget og så ofte i en biograf. De første 2:3 er hysterisk morsomme. Fuldstændigt absurd! Herefter tager den seriøse dramadel over. Denne sidste akt er også veludført, men den humoristiske del klæder filmen bedre. Top skuespil fra alle og en forventet Oscar-nominering til både Scorsece og Leonardo.

Jeg giver 6:6 for de første 2/3 og 4/6 for finalen. Alt i alt 5:6. Det er dog ikke den type film, man vil se igen og igen. Jokes'ene er ligesom fremført. Det er ikke den nye goodfellas, casino eller departed; film jeg kan se igen og igen.
Doctor Last Warning
Gravatar

#27 Justin 10 år siden

Man burde klippe en time ud, eller udleverer gratis redbull, har aldrig set så lang en film
Gravatar

#28 Breaking NEWS 10 år siden

Er det bare mig eller minder temaet ikke lidt om Scarface?
Gravatar

#29 keitel 10 år siden

Fed Film 5/6 kan i sær godt lide Goodfellas stemningen over den!
Gravatar

#30 KjNicolai 10 år siden

ADVARSEL!!! Denne kommentar kan indeholder spoilere!!!
.
.
.

Filmen er absolut blandt de bedste, det som især gør, den så god som den er, er DiCaprio. Han fuldender filmen ved, at spille rollen som perfekt som han gør.
Den eneste kritik som jeg har til filmen er 2/3 af filmen, efter introduktionen er det bare en lang fest. Personligt ville jeg gerne have set hvordan nogle af hændelserne påvirker Belford som person, det er først i den sidste tredjedel af filmen, man ser hvordan hændelserne påvirker ham. Det kan selvfølgelig også være det som Scorsese gerne vil have, at Belford først indser hvilken person han er overfor sin omverden, til sidst i filmen, da det er kulminationen.
En af de bedste scener i filmen er da Belford's kone vil skilles, og han mister besindelsen begynder, at tage stoffer igen og vil køre væk med sit barn.
En anden scene som virkelig gør filmen til noget særligt, er da Belford befinder sig i klubhuset og de forældede stoffer slår ind og han skal hjem til sit hus. Måden som det filmes og klippes sammen på, mens han kravler ud til bilen er helt igennem fantastisk og hylende morsom.

Denne film er helt utrolig og jeg elsker den, især på grund af det fantastiske skuespil som den også indeholder. Jeg giver filmen en karakter på 5/6.

Skriv ny kommentar: