Af: kasperfmn | Udgivet: 2011-07-04


Filmz TV er netop taget på sommerferie, men programmet vender tilbage allerede til august med den kendte pærevælling af skarpe anmeldelser og eksklusive interviews. Siden vores første udsendelse ramte æteren i marts 2010, har vi produceret hele 85 programmer, og på blot halvandet år er vi kommet vidt omkring inden for filmbranchen.

Hvis nogen under opstartsfasen havde sagt, at vi inden for blot ét år ville få personlige interviews med kendisser som Jeff Bridges, Sylvester Stallone, Michael Nyman, Kevin Bacon, Chris Hemsworth, Wes Craven, Johnny Knoxville, Michael Bay og Jørgen Leth, ja, så ville vi aldrig have troet det!

Vi er stolte af den rivende udvikling, Filmz TV har været igennem, og vi takker alle jer seere hjerteligt for den trofaste opbakning – uden jer havde intet af det været muligt! Siden vi lancerede vores videoportal, VideoVideo.dk, sidste september, er der blevet downloadet over 400.000 udsendelser af Filmz TV, og vores Facebook-side har tilegnet sig over 2.100 individuelle fans.

Men inden programmet vender tilbage efter sommerferien, vil vi gerne høre jeres meninger om Filmz TV’s udvikling, som vi så vil tage med i planlægningen af fremtidige programmer. I stedet for en decideret brugerundersøgelse, vil vi hellere lægge op til debat her i tråden, hvor ALT gerne må kommenteres – lige fra indhold, frekvens og udførelse til afsnittenes længde, intro/outro osv. Kom gerne med både ris og ros.

Samtidig vil vi gerne sikre os, at Filmz TV bliver mere kendt, så vi kan få flere visninger og dermed endnu flere spændende indslag i kassen i både ind- og udland. Har I nogle gode ideer til en løsning på dette?

Med håbet om en konstruktiv debat ønsker vi jer alle en rigtig god sommerferie – vi ses i august!

Gravatar

#41 The Insider 12 år siden

#40, here you go, man!

http://filmz.dk/filmz-tv-olsen-banden-bag-om-resta...

Men, som sagt, vi vender tilbage :-) Dette var et af de sjældne tilfælde, hvor jeg selv stod bag kameraet, og det var før, jeg havde indkøbt spejlrefleks, så kvaliteten er ikke ligefrem overvældende :-)
Og, igen, tak for alle de venlige ord! I er jo verdens bedste brugerbase, så selvfølgelig bør vi tage ordentligt hånd om jeres indlæg!
War. War never changes.
Gravatar

#42 Buck Rogers 12 år siden

Jeg er voldsomt "late to the party", men sådan går det, når der kommer ferie i vejen ;) Også herfra tak til Johan for nogle gode og indsigtsfulde udmeldinger.

Lige et spørgsmål.... det her interview med De Lauzirika, der har været nævnt et par gange: hvor er det gemt?? Det dukker ikke op ved søgning, og jeg synes jeg har læst omtalen til hver eneste udgave af Filmz TV (hvilket var underholdende men temmelig langsommeligt!) uden at finde det. Jeg er virkelig imponeret over mandens samarbejde med Scott, så jeg vil da rigtig gerne høre, hvad han har at sige :-)
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#43 The Insider 12 år siden

#42, beklager, at du skulle bruge så lang tid på en ufrugtbar søgning! Af fuldstændig uransagelige årsager er nyheden om netop den udsendelse IKKE tagget i systemet (nok fordi jeg selv skrev nyheden, og jeg er ikke en haj til det :-)), men det er den nu, så here ya go:

http://filmz.dk/filmz-tv-bag-skabelsen-af-alien-an...

Som sagt talte jeg med de Lauzirika i en halvanden times tid, og jeg skal nok klippe en extended udgave af interviewet, når jeg på et tidspunkt får en masse fritid. Jeg syntes selv, det var allerhelvedes svært at udvælge mandens bedste citater, for han havde næsten kun guldklumper i ærmet :-)
War. War never changes.
Gravatar

#44 Buck Rogers 12 år siden

Det er helt ok; jeg fandt et par andre episoder, jeg havde misset :) - Så jeg takker for den gode service og ser frem til et forlænget guldkorns-orgie!
Keep up the good work :)
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"

Skriv ny kommentar: