Selvom Filmz TV er taget på sommerferie, betyder det ikke, at vi ikke fortsat arbejder på at forbedre programmet. Derfor vil vi gerne din mening om Filmz TV, og i hvilken retning programmet bør udvikle sig.

I stedet for blot at præsentere et spørgeskema vil vi dog langt hellere byde op til debat, hvor der kan gives feedback på alle aspekter af Filmz TV, hvilket vi så vil tage med i planlægningen af fremtidige programmer.

Så har du ris eller ros til programmet eller redaktionen, så er du velkommen til at læse debatoplægget og give dit besyv med.

Læs debatoplægget her.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#1 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Som andre har skrevet, burde I fjerne anmeldelserne, fordi mange af os laeser dem i forvejen.
Det kunne vaere sjovt hvis I lavede en special hvor man er paa rundtur paa redaktionen og man ser naar I poster nyhederne, anmelder og animerer osv.
Gravatar

#2 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Og se jeres hverdag paa Filmz :)
Gravatar

#3 Outbound Sith 10 år siden

Anmeldelserne kunne jeg godt undvære, da jeg får mere ud af at læse den fulde tekst, som værten citerer fra. Omvendt kan jeg godt forstå, hvis I vil beholde dem, for at tækkes det publikum, som hellere vil se end læse. Et kompromis kunne være at hive anmelderne selv ind foran kameraet, så de kunne aflevere en sammenhængende anmeldelse, der var lavet til formatet - evt. kunne de bare "phone" den ind via Skype, hvis det er et problem at få logistikken til at passe.

Interviews har langsomt, men sikkert, bevæget sig væk fra dybdeborende 10-minutters indslag og overtil overfladiske og pjattede press junket indslag. Og det er synd og skam!
Selvom Johan sikkert sætter stor pris på at blive sendt verden rundt på Filmz regning, så synes jeg, at I skal skære ned på press junket turene. Det giver ikke nok value for money i det endelige produkt, og I kommer bare til at ligne alle de andre filmprogrammer for meget.

Bevares, der er stadig et godt interview hist og her (det seneste var vist med Duncan Jones), men de er efterhånden "few and far between". Det store Jørgen Leth-interview var VILDT godt, fordi det kom til at handle om andet end de sædvanlige emner. Det samme gælder Skype-interviewet med Charles Di Lauzirika, (hvor Johan stadig skylder mig den uklippede udgave! :P)

Feature-indslag med baggrunds-historier, der går bagom en genre eller en instruktørs bagkatalog er også guf, især når der trækkes paralleller op til nutiden. Det er nok det, der er mest tidskrævende at researche, men jeg synes, det er umagen værd.

Længden er god (det sagde hun også i går!), værten bliver bedre og bedre for hver gang, og produktionsværdien er overraskende høj - garanteret højere end budgettet. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#4 Riqon 10 år siden

Når man stiller spørgsmålet her på forummet, så vil man nok høre, at anmeldelserne er overflødige, men jeg er ikke sikker på, at det nødvendigvis gælder dem, der bare følger Filmz TV via videovideo eller iTunes, og som I heller ikke vil få den store respons fra herinde. Men jeg mener sagtens, at de kan reduceres til et par sætninger om styrker og svagheder og en karakter, medmindre det er som optakt til et interview med filmens skabere.

Angående interviews, så synes jeg personligt, I kun bør bringe de interviews I selv har været med til at producere - ikke de standard kedelige presseinterviews, der for eksempel blev sendt ud af Zentropa i forbindelse med Melancholia.

Og mht. special effects (og lignende), så er jeg ganske imponeret. Johan er blevet gennemboret og zappet med lyn, men i fremtiden kunne jeg godt tænke mig, at han blev voldtaget, druknet og blendet, og i den rækkefølge. :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 elwood 10 år siden

Anmeldelserne behøver ikke være så lange, de skal blot være en lille appetizer, det vigtige synes jeg er primært interviews'ne og de indslag der kommer, jeg synes Johan er rigtig god, og han finder på sjove ting, og det skal der skam være plads til, men jeg kunne også godt tænke mig nogen gange noget dybdebroene ting, såsom en længere samtale med en instruktør, eller et tema om filmmusik, kunne jeg personlig godt tænke mig en gang (og her mener jeg ikke noget hvor Michael sidder og snakker i et kvarter om filmmusik hehe)

Men måske man ku få fat i nogen af de store/mindrer store og ha en snak omkring det.
Og andre tema indslag.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 MMB 10 år siden

-Drop anmeldelserne.
-Jeg synes materialet skal bestemme længden og ikke omvedt. Det gør ikke noget at programmet er 5 min den ene uge, og det er 30 min den næste uge, hvis der er materiale til det.
-Drop interviews der ikke er jeres egne.
-Flere besøg på filmfestivaler
-Flere temaer som f.eks.: 3D, filmmusik, fokus på en instruktør osv.
Gravatar

#7 Bruce 10 år siden

Jeg har ikke som sådan noget imod anmeldelser, men eftersom det som regel er af film, som er i alles søgelys på samme tid og det blot er konklusionerne tilsat et kort videoklip, så er det personligt en uinteressant måde at få det serveret på. Jeg foretrækker stadig det skrevne ord og så en noget mere dybdeborende gennemgang. Derfor vil jeg ikke have noget imod, at man skrotter anmeldelser som filmklip.

Derudover er jeg interesseret i alt, som kaster interessant information af sig og dermed mener jeg information, som der er gjort noget forarbejde for at grave frem og som ikke er hvermands eje.

Interviews er fine og jeg synes Filmz og Johan gør et glimrende arbejde, men det er og bliver svært at få noget rigtig godt ud af 4-5 minutter, selvom Johan absolut har gjort det nogle gange. De bedste interviews har dog været de længerevarende, hvor der bygges en god stemning op mellem den tiltalte og anklageren :) Jeg mener Vinterberg interviewet var rigtig godt.

Kunne dog RIGTIG godt tænke mig, at man også gik mere i flæsket på Nordisk Film, biograferne og den digitale revolution, fordi det er emner, som betyder meget for mange her på Filmz. Det behøver ikke være negativ kritik og udstilling, men at give Nordisk Film f.eks. ved Kim ?, lov til at forklare sig omkring 3D debatten og evt. debattere med en anden. Det kunne være fokus på Grand Biografens forsøg på at samle penge ind til restaurering af salene (kan jeg huske for et par år siden), eller besøg hos NF og se hvorledes man restaurerer danske film til blu-ray.

Skulle Johan på langfart, så få dog en dag sammen med Robert A Harris i USA og lad ham udøse af sin store viden omkring filmskatten, bevarelse af den osv. osv.

Der er rigeligt at tage af.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#8 Collateral 10 år siden

Outbound Sith (3) skrev:
Feature-indslag med baggrunds-historier, der går bagom en genre eller en instruktørs bagkatalog er også guf, især når der trækkes paralleller op til nutiden. Det er nok det, der er mest tidskrævende at researche, men jeg synes, det er umagen værd.


Foeller (6) skrev:
-Jeg synes materialet skal bestemme længden og ikke omvedt. Det gør ikke noget at programmet er 5 min den ene uge, og det er 30 min den næste uge, hvis der er materiale til det.


Foeller (6) skrev:
-Flere temaer som f.eks.: 3D, filmmusik, fokus på en instruktør osv.


Jeg er enig i alt det ovenstående. Særligt omkring temaer/feature-indslag, som jeg gerne så endnu flere af, og for min skyld gerne må fylde endnu mere. Som Foeller siger er det jo så ligegyldigt om udsendelsen er 5, 15 eller 30 minutter lang, når kvaliteten er som den er allerede nu. Anmeldelserne generer ikke mig. Nogle gange spoler jeg over dem, men det kan jeg jo fint gøre, og så kan det forblive der som en mulighed.

Bortset fra det skal i have thumbs up herfra, for det er virkelig et godt program, der lynhurtigt har udviklet sig til et meget tight og velproduceret koncept!
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#9 Danilochan 10 år siden

Anmeldelserne generer heller ikke mig - Hvis ikke jeg gider se dem springer jeg dem bare over, men ellers synes jeg de har sin plads i klippene. Jeg synes desuden det er nogle super interviews, som næsten hver gang giver mig lyst til, at se de film de omhandler (dermed mission accomplished).

Ellers ja, flere tema'er. Gerne omhandlende instruktøre, film-teknik, Film under produktion og ikke mindst hvis man kunne lave nogle spændende indslag omkring diverse kultfilm, der fortjener lidt opmærksomhed :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die.
Gravatar

#10 Collateral 10 år siden

Danilochan (9) skrev:
og ikke mindst hvis man kunne lave nogle spændende indslag omkring diverse kultfilm, der fortjener lidt opmærksomhed :)


God ide!
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: