Filmz TV: “Olsen Banden” – bag om restaureringen på Blu-ray


Denne uges udgave af Filmz TV står i nostalgiens tegn, når der bliver taget et kig om bag kulisserne på restaureringen af hele Nordisk Films samling af “Olsen Banden”-film, der udkom på Blu-ray 12. oktober.

Udover et kort tilbagekig på banden over alle bander bliver der set på, hvordan den forbedrede lyd- og billedside er blevet opnået, samt hvordan processen med at redigere så gammelt filmmateriale foregår.

Desuden anmeldes ugens to nye premierefilm “Paranormal Activity 2” og “La danse”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (42)
Gravatar

#1 chapton 10 år siden

Har lige købt et par stykker i dag.
Fantastisk billede og lyd - savner dog lidt ekstra materiale.
Gravatar

#2 filmz-T-bird 10 år siden

Wow. Jeg var chokerende enig i Johans vurdering af Olsen Banden filmene. "Ser Rødt" er sgu den bedste. Indbruddet i Det Kgl. Teater: Classic!
Gravatar

#3 T-1000 10 år siden

jeg venter til de 14 film kommer i en samlet boks, det gør de nok til næste jul...
Pain can be controlled - you just disconnect it.
Gravatar

#4 MOVIE1000 10 år siden

Fed intro :)

Og fedt at i lavede det interview med Shortcut, jeg forstod bare ikke hvorfor skulle man holde sig til DVD udgaven? var det kun pga esktramaterialet?? eller var der en anden grund?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Bobby Singer 10 år siden

Ja som MOVIE1000 siger så er det en rigtig fed intro og det er dejligt at se hvordan programmerne bliver bedre og bedre, efterhånden som i får mere og mere styr på formatet. Eneste kritik punkt jeg har er at anmeldelserne måske er lige lovlig hurtigt overstået, men man kan selvfølgelig også bare læse dem her på siden hvis det. Men hvis det var muligt at gå lidt mere i dybden med ugens premiere film, ville jeg da ikke klage over det.

Men altså keep up the good work :)
Idjit
Gravatar

#6 Norton 10 år siden

Lær at sætte hvidbalance når i selv filmer :)
Gravatar

#7 filmkorn.dk 10 år siden

Komprimeringsfejl? Jeg har ikke set en eneste i de Olsen Banden BD'er jeg har set indtil videre. Bitraten er faktisk ret høj.

Interessant video dog... :-)

Men få jer en ny lydmand ;-)
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 elwood 10 år siden

Kan aldrig huske hvilken en af dem det er men der hvor Egon står bundet på afsatset til uret, det var satme spænding dengang jeg var lille og så den første gang.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 The Insider 10 år siden

Pludselig sygdom tvang fotografen til at blive hjemme omtrent en time, før der skulle optages hos Short Cut, så der måtte tys til en nødløsning lige i denne omgang :-) Derfor er lyd og billede ikke så optimalt som normalt. Vi håber på at kunne komme forbi folkene derude en anden god gang i forbindelse med en anden storstilet restauration og lave et endnu større og mere dybdeborende indslag :-)

#7, du har måske selv været lidt inde over dem? ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#10 gi-jones 10 år siden

Et rigtigt godt og informativt indslag. Det er ret spændende hvordan de arbejder med restaureringen af de gamle klassikere og et punkt som man ikke normalt hører så meget om.

Til gengæld er jeg dybt forundret over hvordan man kan udgive en enkelt spillefilm (og Olsen Banden filmene er jo ikke specielt lange) på hver BD disk, uden ekstramateriale af nogen art og stadig komprimere dem for hårdt. Det er intet mindre end amatøragtigt (nu har jeg ikke set resultatet så jeg forlader mig på Johans indtryk). Og manglen på ekstramateriale i sig selv er også sørgeligt.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: