Gravatar

#51 Skeloboy 16 år siden

Hehe, jeg ved sgu ikke hvad coulis betyder:)

Men generelt er det noget blendet og indkogt. Man kan både gøre det med grøntsager og frugt. Hindbær, blomme osv. coulis er skdiegodt til dessert
Gravatar

#52 filmz-Kadann 16 år siden

Jeg lavede en ny variation af min grønsagslasagne i går, hvilket var succes, bl.a. med friske pastaplader og lidt andet guf.

I tirsdags lavede jeg pastasovs, kun med grønt. Det blev overvejende godt, men der kunne godt have været lidt mindre tomat i, men det bliver rettet op næste gang.

De største ulemper ved at holde kødfri uge er at jeg har åndsvagt meget luft i maven og jeg bliver totalt overgearet af alt det grønne, så jeg kan dårligt sidde stille, når jeg kommer hjem fra arbejde.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#53 dyg 16 år siden

Sidder og googler på livet løs for at finde inspiration til en pasta-ret med chorizo. Input modtages med kyshånd.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#54 davenport 16 år siden

Jeg bryder mig ikke om chorizo, da jeg finder det sur og ikke særlig velsmagende.
Men mht. pastaret, så ville jeg måske blende en håndfuld tomater, sammen med en masse hvidløg, salt, peber og oregano.
Opvarm det langsomt i en gryde. Når det er ved aat være der, så smid en håndfuld frisk basilikum i og en smule sukker, og legér tilsidst med fløde.
Og du kunne med rette putte pølse i undervejs, så det er klar til at hælde ud over din pasta.
Du kunne endda vende din pasta i en blanding af fløde og ost, måske rundet af med helt sprødt Bacon til allersidst.
?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#55 dyg 16 år siden

#54 - Det første lyder meget som noget jeg ofte laver (i mange variationer), men man vil jo gerne prøve lidt nyt.

Jeg overvejer at gå i en anden retning og så enten lave en omgang carbonara eller alfredo.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#56 filmz-jonasgr 16 år siden

Jeg fik en pastaret igår (italiensk selvfølgelig) og en kinesisk inspireret salat. Var til middag hos et par af mine medstuderende og for pokker hvor kan min italienske ven lave mad. Dejligt at få nogle gode italienske retter. Næste gang vil han lave pizza, fra bunden vel at mærke.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#57 davenport 16 år siden

I aften står den på en pose biksemad fra Findus, og uden speglæg. Men jeg er lovligt undskyldt, da jeg skal være på sygehuset kl. 19.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#58 Highland Park 16 år siden

Husk at give den nok tid i mikrobølgeovnen. Du skulle nødigt knække dig under fødslen pga. salmonella eller lignende.
Glem ikke tonsvis af ketchup, så du er forberedt på at se blod!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#59 davenport 16 år siden

Tak for appetitdræbende indlæg ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#60 Highland Park 16 år siden

Det var så lidt. Og pøj pøj med fødslen (husk at trække vejret).

Hmm... hvad mon for en slags barn en Oberst får? En (mini-)sergent?
Jeg kan aldrig huske hverken rækkefølge eller titler i militærhierarkiet...
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: