Jeg lovede i den sidste tråd at uploade nogle billeder fra noget af den mad, jeg fik hos svigerfamilien i Japan. Nu er jeg endelig kommet hjem og har fået gravet kamerakablet op, så her:
Paprika-kylling med ovnkartofler og grøntsagskompot...
Det siger lidt sig selv, hvordan det er lavet...mariner kyllingfileterne i paprika...
Rosmarin over kartoflerne
Grøntsagskompot: karameliser noget sukker på en pande, vend grøntsager i, hæld rødvinseddike over og lade det simre indtil der ikke er mere rødvinseddike...
Jeg havde sku travlt igår. Foruden at lege med Ps3 fik jeg lige lavet en gammeldaws oksesteg med hvide kartofler, brun flødesovs, bønner og perleløg. Det smagte mildest talt godt! Huset duftede som når olde lavede mad da jeg var lille. Det var dengang man spiste varmt til middag, så fra klokken 9 om morgenen søndag duftede der af steg.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#19 - hehe, jeg sørgede for de smagt på det først:)...som jeg sagde til dem: de skulle ikke spise det, hvis de ikke kunne lide det, men de skulle da lige smage på det først...og heldigvis for mig kunne de ikke lide det:)
#11 mr gaijin 17 år siden
Sukiyaki a la Ishii-familien.
#12 natterjack 17 år siden
#13 Skeloboy 17 år siden
250 g kængurusteak med smørristede asparges kartofler, rødvinssauce og grøntsager
Smelt smør i gryde, kom løg i, hæld over toflerne, i ovnen, drys med persille når færdig
Rødvinssauce(bare den lette): 1 kop rødvin, 1 kop grøntsagsbouillion, kog ind til sirup, hæld lidt mælk i
Grøntsager: skyl, snit, i ovn
Steak: steg...
Æd: nam nam
Kænguru-steaken var afsindig god...smag som en rigtig, rigtig god engelsk bøf, men mør som kronhjortekød...
#14 Skeloboy 16 år siden
Det siger lidt sig selv, hvordan det er lavet...mariner kyllingfileterne i paprika...
Rosmarin over kartoflerne
Grøntsagskompot: karameliser noget sukker på en pande, vend grøntsager i, hæld rødvinseddike over og lade det simre indtil der ikke er mere rødvinseddike...
#15 davenport 16 år siden
Huset duftede som når olde lavede mad da jeg var lille. Det var dengang man spiste varmt til middag, så fra klokken 9 om morgenen søndag duftede der af steg.
#16 DarkLight 16 år siden
#17 tiany 16 år siden
Det lyder som noget jeg kunne have lavet :)
Fik lasagne, men var egentlig ikke sulten, så nu har jeg da masser af rester til imorgen
#18 Skeloboy 16 år siden
Skaldyr(rødtunge, kongekrebs, hummer) i salat med mango, sød chili og palme/citrusolie
Fisk fra brændegrillen(multe, helleflynder, havkat og knurhane) med blomkål, nye løg, mild senneps beurre blanc
og nye kartofler
Madelaine-kage med blommer og mirabelsorbet
og fordi jeg sad ved børnene spiste jeg også deres mad...
den bedste laks i skiver, jeg har smagt...samt rødspætte med bredbladet persille og hjemmelavet is med rigtig god chokoladesauce...
#19 Highland Park 16 år siden
Det var da ikke særlig pænt gjort! (Men jeg havde nok gjort det samme.)
#20 Skeloboy 16 år siden