Gravatar

#91 davenport 15 år siden

Hun er registreret i Kirkeministeriet under navnet Ida Maria.

Nå, opskrift. Den er nu nem.
Skræl en mængde kartofler der passer til det fad du vil bruge. Jeg har de der ildfaste hvide fade som alle har, og plejer at bruge det store.
Fyld kartofler til midten. Snit et par store løg (hø hø) og bland det rundt med salt (groft) og en teske citronpeber og et dash olie.
Hæld så passende mængde fløde i, så det er dækket. og drys herefter et stort finthakket rød peber udover. Slut af med at hælde en ½ liter moneysovs over herligheden.
ca. 1 time og et kvarter ved 200 grader, og så er der mulje.
Jeg plejer lige at give det et pift all round krydderi henover, det ser godt ud og smager godt.

Passer virkeligt godt til en omgang hamborgryg eller mexikansk skinke.

Alternativt kan man koge de der små pastating og spæde op med det, hvs man er bange for ikke at blive mæt. Det fylder godt op i hjørnerne!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#92 DarkLight 15 år siden

Modtog:
Scanpan CTX 28 cm pande.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#93 Highland Park 15 år siden

#92: Tillykke! Selv om det kommer næppe som nogen overraskelse. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#94 DarkLight 15 år siden

Hehe tak? For at have købt panden? :)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#95 Highland Park 15 år siden

#94: Jeg troede nu, at du havde fået den (evt. som forsinket julegave).
Men tillykke alligevel. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#96 DarkLight 15 år siden

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#97 tiany 15 år siden

Tror aldrig jeg har set chili blive lavet på den måde - det må man prøve en dag.
Videoen var i øvrigt meget underholdende, lav du bare flere af dem DL
Valar morghulis
Gravatar

#98 elwood 15 år siden

Men men kaffe og Kød ?

ok de har samme forbogstav, men ud over det så virker det bare hel forkert, når man ser det 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#99 Skeloboy 15 år siden

Madklub-mad..ganske hyggeligt, men det er mig og 3 piger, de kan godt sladre lidt...men hvorfor har kvinder bryster? Så man har noget at se på, når de taler med en...i dette tilfælde med hinanden:)...spøg til side:

Unghanebryst med majroegremolato, panchettakartofler og kantarelsauce.

Unghane blev stegt helt normalt...brunet på en pande og i ovn

Gremolato er citronskal, persille, hvidløg og parmesan, der blev vendt i det forkogte og stegte majroer

Panchettakartofler, hul i halve bagte kartofler(på tværs), prop panchetta og løg stegt på pande ned i og i oven, 45 min. 185 grader

Kantarelsauce: egentlig bare en hvidvinssauce med kantareller: skalotteløg brunes, kalvefond tilsættes, koges til det er tykt, løg siges fra. Kantareller sauteres, fond tilsættes med et glas hvidvin, kog spritten væk, smag til med fløde, salt og peber...

namnamnam:)

Næste gang vi har madklub står den på sushi eller kronhjortetournedos
Gravatar

#100 jessup 15 år siden

I aften står den på:

Bøf af filet
Kogt rosenkål,porre og broccoli
bagt kartoffel med kryddersmør
ovnbagt persillerod med hvidløg og salvie
Sovs fra grydestegt kylling med hvidløg og chilli.
1 stort glas vin
This is just until June

Skriv ny kommentar: