Gravatar

#1 Skeloboy 15 år siden

Hep, så skal den da lige op igen:)

Er ved at planlægge nytårsmenuen, og indtil videre bliver det sådan en fætter her:

Ristet pighvar med sellericreme og trøffelpuré

Saltimbocca med pommes duchesses, bønnesauté og hvidvinssky

Chokoladekonfekt-kage med ananas-sorbet og frugtcoulis


Er ikke helt sikker på bønnesauté, det må gerne være noget lidt mere spændende tilbehør...
Gravatar

#2 DarkLight 15 år siden

Du siger bare ikke at du laver en hovedret med salvie til nytår? :D

Jeg er også selv på jagt efter god inspiration til en nytårsmiddag, så flere må da gerne byde ind :)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#3 davenport 15 år siden

Vi skal have fondue, og sidde over det aftenen. Stille og rolig aften, langt fra civilisationen, nærmere bestemt Tobøl ved Ribe...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#4 jessup 15 år siden

I aften skal jeg med en kollega have Kobe bøffer, dertil fond fra Løgismose(til sovs), sprøde grøntsager og katoffelmos med trøffel - nam.

Vinen står i det uvisse.
This is just until June
Gravatar

#5 davenport 15 år siden

Det er jo også tirsdag!!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

Fondue er altid et hit, plejer jeg som regel også og få.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 davenport 15 år siden

Jeg lavede det til en fødselsdag for et par mdr. siden til ca. 30 mand. Det tog det bedste af en dag at skære kød ud, men det var det hele værd. Fanme god æde!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#8 Skeloboy 15 år siden

Hehe, synes nu fondue er spild af tid...men jeg er også mere til grovædning af fyldte tallerkener:)

#4 - ok, sindssygt nok

I søndags lavede jeg hjemmelavet pizza med parmaskinke og rucola
Tomatsovs:
Steg løg, hvidløg og chili
Tilsæt hvidvin og kog til spritten er værk
En ds. lille pure, en ds. hakket tomat, lidt oregano
Kog til det smager godt, og smag til med salt og peber

En grov bund med lige del hvedemel og grahamsmel

Rul ud, tomat på, frisk mozarella på, i ovnen 15 min.

Parma skinke på de sidste 5 minutter, rucola og frisk basilikum på lige når den er kommet ud...Det er en scorepizza:)...(men fik dog ikke scoret hende...hun tog hjem:)
Gravatar

#9 davenport 15 år siden

Du skulle nok ikke ha kogt spritten væk ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#10 Highland Park 15 år siden

Skeloboy (8) skrev:
Det er en scorepizza:)...(men fik dog ikke scoret hende...hun tog hjem:)

Det forstår jeg ikke Skeloboy... med den filmsmag og de evner som kok må du kunne tryllebinde enhver kvinde!
Må jeg ydmygt foreslå, at du serverer en tiramisu til dessert næste gang?
Jeg har endnu til gode at møde en kvinde, der kan modstå den fristelse...
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: