Blev mindet om at jeg sjældent laver pasta da jeg fandt en uåbnet pose der var blevet gammelt for flere år siden. Så jeg købte noget af den nymodens fuldkornspasta.
Pasta med tomatsovs og små pølser.
Hakkede tomater med svitset løg hvidløg, slavie, Banjuls eddike, tørret chilli, snackpebber. Tilsatte 5 min før pastaen var færdig de små stegte pølser til tomatsovsen.
2 Pangasius-fileter med noget pose-kartoffel. Godt krydret med citronpeber og chilli. Lækkert!
- lækkert ligefrem? det plejer at være lidt mere lækkert det du disker op med - slimfisk med stivelsespulver. Men måske hemligheden er i krydderierne?:)
havde tænk mig noget makrel i tomat fra dåse med et par skiver agurk på et stykke skovmandens rugbrød, men da jeg skal til tandlæge lyder det ikke som den bedste ide :(
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
#1141 Skeloboy 15 år siden
I hakkebøfferne er der lidt cayennepeber, paprika og salt og peber.
I pastaen er grillet peberfrugt, bacon, feta, rød pesto og citronolie...mmm, det smager fandeme godt
#1142 tiany 15 år siden
Fyldet er lavet af:
3 æg
1½ dl kaffefløde
1-2 fin hakket chili
1 bdt forårsløg
200 g rejer i vand
1-2 knust fed hvidløg
100 g revet ost
alt blandes og hældes over tærtedejen.
#1143 jessup 15 år siden
Pasta med tomatsovs og små pølser.
Hakkede tomater med svitset løg hvidløg, slavie, Banjuls eddike, tørret chilli, snackpebber. Tilsatte 5 min før pastaen var færdig de små stegte pølser til tomatsovsen.
Dertil Grøn salat med forårsløgstoppe.
Ikke så dårlig endda.
#1144 davenport 15 år siden
#1145 davenport 15 år siden
#1146 tiany 15 år siden
#1147 davenport 15 år siden
#1148 jessup 15 år siden
#1149 davenport 15 år siden
#1150 MOVIE1000 15 år siden