Gravatar

#1651 HelmerJ 14 år siden

hehe de er på top 5 over "kryder" i mit køkken, bruger stort set eddike i alt
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1652 davenport 14 år siden

Du spiller i eddike...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1653 HelmerJ 14 år siden

Vinegar is my biatch!
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1654 Skeloboy 14 år siden

Nå, hun kunne ikke alligevel...så bliver det rester fra i går. Noget mørbrad-gryde agtigt...svinekød i tern, peberfrugter og cocktailspølser...i dag bliver det krydret med bacon også!
Gravatar

#1655 jessup 14 år siden

Fik kanin i lørdags med hvide asparges og nye kartofler.

Ryggen og benene blev grydestegt og der blev lavet en sauce verde på skyen - purløg,estragon, gulerødder, fløde, lidt chilli og estragoneddike. Fileten viklet bacon om og pandestegt. Den lille mørbrad stegt i 10 sek og spist i køkkenet.

Skide godt.

Fik en Rose til fra Buchegger som jeg skal til Winemakers dinner med 23/06 - det lover godt.
This is just until June
Gravatar

#1656 Skeloboy 14 år siden

Har kun smagt kanin en enkelt gang. Det var ok, men tror ikke det var den bedste restaurant...
Gravatar

#1657 jessup 14 år siden

Skeloboy (1656) skrev:
Har kun smagt kanin en enkelt gang. Det var ok, men tror ikke det var den bedste restaurant...


Har fået det et par gange før og huskede smagen som mere vildtagtig (sødlig) men smagen på sådanne kræ variere nok en del. Kunne godt tænke mig at lave det som gryderet med fare for at det bliver tørt - utrolig magert kød.
This is just until June
Gravatar

#1658 jessup 14 år siden

Er i Warsawa og er lidt pionær så jeg udvlagte en "rising star"resutarant dvs. på øjemål og fik alletiders aften.

En del afvigelser fra følgende menu men skidegodt:

http://tamka43.pl/degustation_menu/

Sluttede af med lidt Chopin kartoffel vodka af bedste salgs.

This is just until June
Gravatar

#1659 davenport 14 år siden

Er lige ved at rykke en coulotte rundt, marineret i hvidløgsolie. Dertil små nye kartofler og friske gulerødder, en championsovns og en salat af rød peber, sukkerærter, løg og et fed hvidløg i olie og hvidvinseddike. Det bliver sgu lækkert!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1660 chronaden 14 år siden

Har 2 hele danske kyllinger i ovnen på en bund af kartofler og rodfrugter, og sidder og nyder en Sam. Smith Oatmeal stout mens jeg venter, oh goodie!
http://www.lebowski.dk/film.html

Skriv ny kommentar: