Det kan jeg sgu ikke huske...en Kenwood-something...jeg vil dog anbefale en med glas, da plastikken på min blender har slået revner pga. varmen fra maden.
Da man ikke kan finde røget benmarv alle steder vil røget spæk (som kan købes i mere velassorterede supermarkeder alla Føtex) også være en mulighed. Spækken der er til overs kan bruges i kødretter almindeligvis benløse fugle, men sikkert også med i held i chilli con carne og "jæger gryder".
#1711 DarkLight 14 år siden
Hvis Davenport har en med sex-tilbehør, bliver det dog sikkert den :)
#1712 Skeloboy 14 år siden
#1713 DarkLight 14 år siden
#1714 DarkLight 14 år siden
(PS. Brugte denne)
#1715 jessup 14 år siden
To af mine venner har en Magimix som vist bliver regnet for the shit: en har en 4200 og den anden 5200 XL.
Den ene er vegetar og bruger den ofte selvom han ikke holder store selskaber den anden laver ofte mad til 6-8 personer og kan ikke leve uden.
Jeg selv nøjes med snart at købe en større Benriner.
#1716 Kochie 14 år siden
Nogle gange skal det bare smage af barndom : D
#1717 DarkLight 14 år siden
#1718 Skeloboy 14 år siden
Appetizer: 2 slags ristede mandler og chips af rødbede og pastinak med dip
Forret: Consomme af oksekød samt ravioli med langtidsbagte tomater og chili
Hovedret: Langtidsstegt svinekam(med rosmarin og hvidløg)
Dessert: Grillede rabarber i consommé med vanilleiscreme
Men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget godt tilbehør til hovedretten
#1719 jessup 14 år siden
Evt. en mere "basisk" sovs af brunet smør og røget benmarv med lidt hjemmesyltede rødbeder og rå rødbeder i tynde skiver.
#1720 jessup 14 år siden