Gravatar

#1941 HelmerJ 13 år siden

Du er jo måneder bagefter Dave
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1942 DarkLight 13 år siden

Bourbon Pecans er forberedt til Madklukken i morgen.

Menuen er:

Forret
- Scampi fritti
- Tomater fyldt med Crap.

Hovedret
- Porchetta
- Pommes Fondant
- Rødvinsglace ala Kock.

Dessert
- Is i nøddekurve med jordbærkaviar.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1943 Skeloboy 13 år siden

Nice!

Har fået kartoffel/porre/selleri-suppe med Bacon og rugbrødsdrys...

Ved ikke om I benytter jeg er rugbrødsdrys...men er blevet ret vild med det...rugbrød i tern, steg på pande i smør til det er knasende...
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1944 jessup 13 år siden

DarkLight (1942) skrev:
Bourbon Pecans er forberedt til Madklukken i morgen.

Menuen er:

Forret
- Scampi fritti
- Tomater fyldt med Crap.

Hovedret
- Porchetta
- Pommes Fondant
- Rødvinsglace ala Kock.

Dessert
- Is i nøddekurve med jordbærkaviar.


Crap og Kock er?
This is just until June
Gravatar

#1945 davenport 13 år siden

Lort & pik?? ;D

Skelo - jo det smager godt, man kan også krydre det op på forskellige måder..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1946 jessup 13 år siden

Skeloboy (1943) skrev:
Nice!

Har fået kartoffel/porre/selleri-suppe med Bacon og rugbrødsdrys...

Ved ikke om I benytter jeg er rugbrødsdrys...men er blevet ret vild med det...rugbrød i tern, steg på pande i smør til det er knasende...


Det smager godt på østers:)
This is just until June
Gravatar

#1947 DarkLight 13 år siden

jessup (1944) skrev:
DarkLight (1942) skrev:
Bourbon Pecans er forberedt til Madklukken i morgen.

Menuen er:

Forret
- Scampi fritti
- Tomater fyldt med Crap.

Hovedret
- Porchetta
- Pommes Fondant
- Rødvinsglace ala Kock.

Dessert
- Is i nøddekurve med jordbærkaviar.


Crap og Kock er?


Krabbekød og et efternavn.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1948 jessup 13 år siden

Jeg er i Budapest i øjeblikket og har fået lidt forskelligt idag:

På Onyx til frokost:

King oyster soup with marinated cod
Shoulder of lamb with spring vegetables and wild garlic
21st century Somló sponge cake

Til aften:
Min ven:
Stegt andelever
Kylling goullash

Jeg fik:
Andegrever med salat
Svine "poter" med perlebyg og salat (det viste sig at være det nederste på skanken).

Maden er rigtig god , men vinen hernede er virkelig fremragende især Pinot Noir ( Miles ville være lykkelig).

I morgen står den på morgenmad på Gerbaud - kage.
This is just until June
Gravatar

#1949 jessup 13 år siden

Lidt hurtig wok mad:

Min standard sovs - svineboullion,østersovs, fiskesovs og smagsdominanten er rød panangkarry paste - jævnet med maizena.

Ribbenteg i stykker, 1 Skozone rod, rød snak pebber, 1 enkelt hvid asparges, grønne bønner, charlotte løg, 1 helt frisk hvidløg, et par små tomater.

Ris
This is just until June
Gravatar

#1950 HelmerJ 13 år siden

Hmm, er næsten lige vågnet,

Til natmad fik jeg åbenbart noget med
-tun
-sød syltede citroner
-løg
-wraps
-et helt stykke parmasane
-et par flutes
-en poser revet ost
-det sidste af min cognacsennep
-remulade
-peberrod
-det meste af et glas sandwich spreed

Gad godt vide hvad fanden jeg har lavet, det har svinet en del. Det må ha været en succes (under omstændighederne), der er ingen rester.

Oprydning af køkken, snart, men først lidt mere sofa, er ikke helt på toppen
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

Skriv ny kommentar: