Gravatar

#1931 Skeloboy 13 år siden

Pasta med grøntsager i fløde...lækkert og simpelt. Kunne dog godt bruge noget laks til.

Gulerødder, broccoli og spinat, der har fået et skvæt fløde og æblecidereddike
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1932 DarkLight 13 år siden

Har lige lavet blåbær curb. Oh mama!
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1933 davenport 13 år siden

Skal have oksemørbrad til aften...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1934 Skeloboy 13 år siden

Dagens aftensmad: http://skeloboy.dk/040412.jpg
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1935 dyg 13 år siden

Var i kina-shoppen i går, og faldt over wonton wraps, som jeg måtte prøve (og købte også lige en bambus-damp-dims). Så i går fik vi hjemmelavede wontons. Fyldet bestod af hakkede tigerrejer, svinekød, forårsløg, hvidløg, ingefær, østerssauce og sesamolie.

Smagte fortrinligt!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#1936 Skeloboy 13 år siden

#1935 - det lyder satme godt! Hvem er vi? :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1937 dyg 13 år siden

En pige, der for nyligt fik titlen "Kæreste" (som jeg nu nævner for først gang på filmz), og jeg :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#1938 HelmerJ 13 år siden

Igang med at lave min første gang brunkål

2,5kg hvidkål
1kg brystflæsk i skiver
3dl sukker
50g smør
2spsk soya

Flæsk steg knapt sprøt i ovnen
sukker smeltet med smør
snittet hvidkål brunet i sukkermassen
soya i gryden
flæsk over i gryden
1½ på mellem varme

færdig om ½ time, glæder mig til at smage hvad jeg har fået lavet.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1939 jessup 13 år siden

En lidt stor frokost. Købte igår en spansk "medister" som jeg glemte i stuetemperatur lidt for længe og stegte dem for en sikkerheds skyld til middag:

Portobello svampe stegt med løg og hvidløg.
Rugbrød
Spansk medister(kender ikke det korrekte navn)

Nam, nam ikke en specielt krydret pølse men meget velsmagende.

I aften er jeg inviteret på Tight:

http://www.tight-cph.dk/#2
This is just until June
Gravatar

#1940 davenport 13 år siden

Man kan godt lave gode frikadeller på en grill. Jeg lavede en fast fars, så det ikke var for svampet til grillens riller, og det smager ganske udemærket.
Dertil koteletter i marinade med chili og bbq og et bundt pølser med Bacon omkring.
Kartofler i ovnen med et par klatter smør over og et hvidløgsflûte til.
Årets første grillaften gennemført :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: