Her er lidt dødt, så jeg smider lige vores aftensmad:
Vi havde købt nogle store skinkesnitzler (eller hvad fanden det var), som var skåret halvtyndt. De blev smurt på den ene side med honning-sennep, og så beklædt med mozzarella, soltørrede tomater, hvidløg og persille. Derefter rullet sammen og beklædt udenpå med en omgang Jack D BBQ Full Flavour Smokey.
Efter en tur på grillen i kort tid, så blev de slugt som var de vingummibamser. Kæft det smagte godt!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Vi havde to på besøg i går, og det blev til en simpel omgang suppe med brød stegt i olivenolie, lasagne med tomatsalat og is med hakket chokolade, frisk kokos, ananas og en lille sauce kogt ind med ananassaft, appelsinjuice og sukker
I aften kommer min mor på besøg og svigerforældrene...de har ikke mødt hinanden før...så det bliver til en gang forloren hare og lidt jordbærgrød bagefter
2 Lammekøller, marineret natten over af morbror, ene opskrift var med bla. rødvin og rosemarin, den anden er jeg ikke sikker på. Den ene blev grillet indirekte på kuglegrill, den anden anden på bål over løvtræ
1 Vildsvinkølle, marineret natten over af morbror, ingen idé om indhold. På alm. åben grill
Coleslaw: 1 hvidkål, 1.5kg gulerødder, 6 stængler, blegselleri. Dressing: 1 løg græsk-yoghurt, cremefraise, mayo, sennep, æblecider eddike, salt og sukker.
Kartoffelsalat: Kartofler, tomat, blomkål og agurt. Dressing: Løg, eddike, sukker, salt og peber
Pastasalat med bacon: Bacon, pasta. Dressing: noget hvidt mine tante havde blandet
Byg-selv-grillspyd: Bacon, rejer, oksemørbrad i tern, svinemørbrad i tern, rødløg, champignon, rød/grøn peber, cherry tomater, cocktailpølser,
Lidt løst tilbehør, dadler i baconsvøb, grønne asparges i baconsvøb, bacon i baconsvøb, Kentucky-style-hotwings
Vi skulle ha haft banana split til dessert men der var ikke rigtig plads i folk, flækket banan med brunfarin, mørk chockolade, mandler, dryppet med en Ron Zacapa 15års rom. Lavet på glødebål.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Sidste salgsdag for noget ubenet lammekrone bliver til ovnstegt lammekrone, nye kartofler, tomater i ovn med rosmarin,ramsløgseddike, solsikkekerner olivenolie. Blanceret spidskål. Lidt bouilion er hentet frem fra fryseren lavet på lammeryg med lidt banjulseddike.
Har ikke fåetså mange jordbær i år så det skal dertil dessert med fløde og sukker self.
Jeg begyndte for nogle måneder siden at lave tomatsuppe til to dage om ugen for at spare penge, men det er begyndt at løbe lidt op, nu jeg har fået øjnene op for økotomater på dåse. Det er dog stadig billigt nok, og så smager det ganske fremragende.
Flåede tomater, løg, og hvidløg blendes. En dåse tomatpuré varmes igennem i bunden af en gryde, hældes over med de blendede tomater, der koges op med kyllingefond. Smages til med chili, cayennepeber, salt, peber, lidt sukker, oregano og basilikum fra forskellige glas, krukker og poser.
Jeg begyndte for nogle måneder siden at lave tomatsuppe til to dage om ugen for at spare penge, men det er begyndt at løbe lidt op, nu jeg har fået øjnene op for økotomater på dåse. Det er dog stadig billigt nok, og så smager det ganske fremragende.
Flåede tomater, løg, og hvidløg blendes. En dåse tomatpuré varmes igennem i bunden af en gryde, hældes over med de blendede tomater, der koges op med kyllingefond. Smages til med chili, cayennepeber, salt, peber, lidt sukker, oregano og basilikum fra forskellige glas, krukker og poser.
Spises med pasta, brød og revet ost.
Let, mættende, og det smager fantastisk.
Det lyder meget godt - billigt må det være men umiddelbart vinter mad for mig.
Min lammekrone var med ben måden den var pakket på snød mig. Stykket var med fire ben (svarende til fire lammekoteletter). Steger kød næsten perfekt til min egen smag men kan godt have lidt problemer med meget små styKker i ovnen men denne var helt perfekt rosa. Ca 300 gram først brunet i ca 10 min ialt og så 25 min i en meget varm ovn som jeg skruede ned for halvvejs til ca 175 grader.
Ha ha.. Fra jeg var 18 til jeg var 22 levede jeg af tomatsuppe :D Elsker det stadigt, og har gjort det til en perfektion ;) Her er det nu søndagsmad, som alle slubrer i sig med velbehag :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Ha ha.. Fra jeg var 18 til jeg var 22 levede jeg af tomatsuppe :D Elsker det stadigt, og har gjort det til en perfektion ;) Her er det nu søndagsmad, som alle slubrer i sig med velbehag :)
En perfekt opskrift indeholder selvfølgelig bacon. Hvad putter du ellers i?
#2011 jessup 13 år siden
#2012 dyg 13 år siden
Vi havde købt nogle store skinkesnitzler (eller hvad fanden det var), som var skåret halvtyndt. De blev smurt på den ene side med honning-sennep, og så beklædt med mozzarella, soltørrede tomater, hvidløg og persille. Derefter rullet sammen og beklædt udenpå med en omgang Jack D BBQ Full Flavour Smokey.
Efter en tur på grillen i kort tid, så blev de slugt som var de vingummibamser. Kæft det smagte godt!
#2013 bhs 13 år siden
Det lyder som noget der skal prøves, i løbet af sommeren.
#2014 Skeloboy 13 år siden
I aften kommer min mor på besøg og svigerforældrene...de har ikke mødt hinanden før...så det bliver til en gang forloren hare og lidt jordbærgrød bagefter
#2015 HelmerJ 13 år siden
2 Lammekøller, marineret natten over af morbror, ene opskrift var med bla. rødvin og rosemarin, den anden er jeg ikke sikker på. Den ene blev grillet indirekte på kuglegrill, den anden anden på bål over løvtræ
1 Vildsvinkølle, marineret natten over af morbror, ingen idé om indhold. På alm. åben grill
Coleslaw: 1 hvidkål, 1.5kg gulerødder, 6 stængler, blegselleri. Dressing: 1 løg græsk-yoghurt, cremefraise, mayo, sennep, æblecider eddike, salt og sukker.
Kartoffelsalat: Kartofler, tomat, blomkål og agurt. Dressing: Løg, eddike, sukker, salt og peber
Pastasalat med bacon: Bacon, pasta. Dressing: noget hvidt mine tante havde blandet
Byg-selv-grillspyd: Bacon, rejer, oksemørbrad i tern, svinemørbrad i tern, rødløg, champignon, rød/grøn peber, cherry tomater, cocktailpølser,
Lidt løst tilbehør, dadler i baconsvøb, grønne asparges i baconsvøb, bacon i baconsvøb, Kentucky-style-hotwings
Vi skulle ha haft banana split til dessert men der var ikke rigtig plads i folk, flækket banan med brunfarin, mørk chockolade, mandler, dryppet med en Ron Zacapa 15års rom. Lavet på glødebål.
#2016 jessup 13 år siden
Har ikke fåetså mange jordbær i år så det skal dertil dessert med fløde og sukker self.
#2017 Kochie 13 år siden
Flåede tomater, løg, og hvidløg blendes. En dåse tomatpuré varmes igennem i bunden af en gryde, hældes over med de blendede tomater, der koges op med kyllingefond. Smages til med chili, cayennepeber, salt, peber, lidt sukker, oregano og basilikum fra forskellige glas, krukker og poser.
Spises med pasta, brød og revet ost.
Let, mættende, og det smager fantastisk.
#2018 jessup 13 år siden
Det lyder meget godt - billigt må det være men umiddelbart vinter mad for mig.
Min lammekrone var med ben måden den var pakket på snød mig. Stykket var med fire ben (svarende til fire lammekoteletter). Steger kød næsten perfekt til min egen smag men kan godt have lidt problemer med meget små styKker i ovnen men denne var helt perfekt rosa. Ca 300 gram først brunet i ca 10 min ialt og så 25 min i en meget varm ovn som jeg skruede ned for halvvejs til ca 175 grader.
#2019 davenport 13 år siden
Elsker det stadigt, og har gjort det til en perfektion ;)
Her er det nu søndagsmad, som alle slubrer i sig med velbehag :)
#2020 Kochie 13 år siden
En perfekt opskrift indeholder selvfølgelig bacon. Hvad putter du ellers i?