Så er det dagen hvor Helmer og jeg skal lave Trukket Gris. Jeg startede projektet for en lille time siden. Det er en stor klump nakkefilet, der natten over har lagt i tørmarinade i køleren af rørsukker, paprika, cayenne, hvidløg og løgpulver. (Har jeg glemt noget?) Lige nu varmer den op i ovnen ved 65 grader, og til middag flyttes den til grillen, hvor den skal stå på indirekte varme indtil spisetid. Der bliver hjemmebagte burgerboller og en hjemmelavet coleslaw, som er "salaten" i burgeren.
#2131 davenport 12 år siden
#2132 jessup 12 år siden
http://www.tire-bouchon.dk/menukort.pdf
#2133 dyg 12 år siden
#2134 jessup 12 år siden
http://www.ponykbh.dk/mad.php
#2135 dyg 12 år siden
#2136 jessup 12 år siden
• 4 huîtres au naturel - 4 forskellige østers serveret m. skalotteløgs-eddike og ristet brød
• Cocotte de sanglier au vin rouge et
pleurotes – Vildsvinegryde i rødvin m. stegte
østershatte, bacon, gulerod og ristede mandler
• Tarte Tatin et parfait au romarin – Karameliseret æbletærte og rosmarin isparfait
Med et par gode glas vin til. Ikke det mest avanceret, men en dejlig middag var det. Efterfulgt af en god Whisky.
#2137 davenport 12 år siden
Lige nu varmer den op i ovnen ved 65 grader, og til middag flyttes den til grillen, hvor den skal stå på indirekte varme indtil spisetid.
Der bliver hjemmebagte burgerboller og en hjemmelavet coleslaw, som er "salaten" i burgeren.
Her er første billede: http://imgur.com/neAKD
Vi holder jer jævnligt opdateret gennem dagen, til dem der har lyst til at følge med. Det er første gang vi leger BBQ-pit boys ;)
#2138 tiany 12 år siden
#2139 davenport 12 år siden
http://imgur.com/rxo6i
#2140 HelmerJ 12 år siden