Gravatar

#2131 davenport 12 år siden

Har lige smidt en gammeldags oksesteg i gryden, så kan den hygge sig en 3 timer der..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2132 jessup 12 år siden

Har fødselsdag imorgen og har inviteret en ven på Tire Bouchon (har ikke været der før) men jeg synes det ser godt ud:

http://www.tire-bouchon.dk/menukort.pdf

This is just until June
Gravatar

#2133 dyg 12 år siden

Pis, det bliver ikke Radio alligevel, bordbestilleren var for sent ude, så der var ikke plads til os :(
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2134 jessup 12 år siden

Jeg har ikke selv været der men jeg ville prøve Kadeaus lillebror - Pony:

http://www.ponykbh.dk/mad.php

This is just until June
Gravatar

#2135 dyg 12 år siden

Min ven har allerede bestilt bord på Frankie's Køkken. Menuen lyder ganske interessant.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2136 jessup 12 år siden

Turen til Tire Bouchon til aften:

• 4 huîtres au naturel - 4 forskellige østers serveret m. skalotteløgs-eddike og ristet brød

• Cocotte de sanglier au vin rouge et
pleurotes – Vildsvinegryde i rødvin m. stegte
østershatte, bacon, gulerod og ristede mandler

• Tarte Tatin et parfait au romarin – Karameliseret æbletærte og rosmarin isparfait

Med et par gode glas vin til. Ikke det mest avanceret, men en dejlig middag var det. Efterfulgt af en god Whisky.



This is just until June
Gravatar

#2137 davenport 12 år siden

Så er det dagen hvor Helmer og jeg skal lave Trukket Gris. Jeg startede projektet for en lille time siden. Det er en stor klump nakkefilet, der natten over har lagt i tørmarinade i køleren af rørsukker, paprika, cayenne, hvidløg og løgpulver. (Har jeg glemt noget?)
Lige nu varmer den op i ovnen ved 65 grader, og til middag flyttes den til grillen, hvor den skal stå på indirekte varme indtil spisetid.
Der bliver hjemmebagte burgerboller og en hjemmelavet coleslaw, som er "salaten" i burgeren.

Her er første billede: http://imgur.com/neAKD

Vi holder jer jævnligt opdateret gennem dagen, til dem der har lyst til at følge med. Det er første gang vi leger BBQ-pit boys ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2138 tiany 12 år siden

Interessant! Vi har snakket om at prøve det herhjemme, men opskriften i vores grillbog er rimelig avanceret.
Valar morghulis
Gravatar

#2139 davenport 12 år siden

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2140 HelmerJ 12 år siden

bare smid ovnen op på 110 det er det grillen ca skal holdes på når den bliver flyttet
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

Skriv ny kommentar: