Har været på Mallorca og snuppede 1 mega citron med hjem fra et træ på grunden hvor jeg boede. 460 gram!!! Er dog langt sikker på den er moden så det e nok mest skræl.
røget filet i tern, kylling i tern løg og hvidløg, stegt af 3 farver peberfrugt i tern, grønne asparges, mark champignon og sukker ærter, i mundrette stykker. drysset med min ramsløg/svampesalt Kogte pasta skruer vendt i lidt chilisovs. Det hele mixet i fad, mornay sovs væltet over, i ovnen.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Har været på rundtur i Toscana (og et smut ved østkysten også) den sidste uge. Det har budt på masser af virkelig lækker mad, men jeg har ikke ligefrem behov for at spise pasta mere de næste 2-3 dage :)
Jeg er blevet helt vild med gnocchi, og vil snart forsøge mig med at lave dem selv.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Kommer du ikke snart Sdr Bjert Kro og giver et be7 med? Tjek vores nye menu på hjemmesiden..
Er du kok på kroen?
Menuen ser godt ud.
Der sker ikke så meget på madsiden i øjeblikket. Får spist en masse frugt - det passer fint i varmen.
Har fået lidt nye variation af sort peber hjem : vild urskovs pebber fra Madagaskar - årlig produktin på kun 1500 kg så det er ekslusivt men ikke voldsomt dyrt i forhold til kiloprisen på mange af Urtekrams krydderier og tørrede urter. Også lidt Tasmansk bjerg pebber (som japanerne åbenbart aftager en del af) er det blevet til. Det skal nok bliver fornøjeligt at komme igang med at bruge.
#2491 jessup 10 år siden
#2492 HelmerJ 10 år siden
røget filet i tern, kylling i tern løg og hvidløg, stegt af
3 farver peberfrugt i tern, grønne asparges, mark champignon og sukker ærter, i mundrette stykker. drysset med min ramsløg/svampesalt
Kogte pasta skruer vendt i lidt chilisovs.
Det hele mixet i fad, mornay sovs væltet over, i ovnen.
#2493 jessup 10 år siden
Her kan man få et indtryk af resturanten:
http://m.youtube.com/watch?v=Q-e4H20IB10
Men de tre km kørsel op od bjerget til resturanten er noget nervepirrende.
#2494 dyg 10 år siden
Jeg er blevet helt vild med gnocchi, og vil snart forsøge mig med at lave dem selv.
#2495 HelmerJ 10 år siden
Løgkarse fra den danske natur, og masser af det. I en blender med mandler, rapsolie, cheddar og lidt salt.
Så mon ikke den kommer til at stå på en afart af sandwich til aften
#2496 jessup 10 år siden
#2497 knipsknips 10 år siden
#2498 jessup 10 år siden
Vi fik:
Champagne
Makrel, Østers, Radisse, Æble & Tang
2012 Sancerre, Domaine de Chézatte, Loire, Frankrig
*
Pighvar, Caviar, Hvide Løg & Lavendel
2012 Le Grand Blanc, Philippe de Bertier, Côtes de Thongue, Frankrig
*
Hummer, Abrikoser & Söl
2004 Gewurtztraminer, Goldert, Zind Humbrecht, Alsace, Frankrig
*
Blæksprutte, Sortfodsgris & Hvidløgstoppe
Oloroso, Álvaro Domecq, Jerez, Spanien
*
Vagtel, Rødbede, Fersken & Foie Gras
2012 Beaune Avaux 1er Cru, Bouchard Père & Fils, Bourgogne, Frankrig
Et glas vin mens mens vin ven fik ost
*
Kirsebær, Sorte Oliven & Lakrids
2009 Muscat de Rivesaltes, Vignerons Catalans, Rousillon, Frankrig
*
Blomme, Chokolade, Marcipan & Cognac
Porto “Senador”, Tawny, Krohn, Douro, Portugal
*
Petit fours
Kaffe
#2499 davenport 10 år siden
#2500 jessup 10 år siden
Er du kok på kroen?
Menuen ser godt ud.
Der sker ikke så meget på madsiden i øjeblikket. Får spist en masse frugt - det passer fint i varmen.
Har fået lidt nye variation af sort peber hjem : vild urskovs pebber fra Madagaskar - årlig produktin på kun 1500 kg så det er ekslusivt men ikke voldsomt dyrt i forhold til kiloprisen på mange af Urtekrams krydderier og tørrede urter. Også lidt Tasmansk bjerg pebber (som japanerne åbenbart aftager en del af) er det blevet til. Det skal nok bliver fornøjeligt at komme igang med at bruge.