Gravatar

#2491 jessup 10 år siden

Har været på Mallorca og snuppede 1 mega citron med hjem fra et træ på grunden hvor jeg boede. 460 gram!!! Er dog langt sikker på den er moden så det e nok mest skræl.
This is just until June
Gravatar

#2492 HelmerJ 10 år siden

Igår biksede jeg følgende sammen

røget filet i tern, kylling i tern løg og hvidløg, stegt af
3 farver peberfrugt i tern, grønne asparges, mark champignon og sukker ærter, i mundrette stykker. drysset med min ramsløg/svampesalt
Kogte pasta skruer vendt i lidt chilisovs.
Det hele mixet i fad, mornay sovs væltet over, i ovnen.

The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2493 jessup 10 år siden

Fik lam et par gange på Mallorca og på Es Verge fik jeg noget af det bedste lam jeg har fået nogensinde.

Her kan man få et indtryk af resturanten:


http://m.youtube.com/watch?v=Q-e4H20IB10

Men de tre km kørsel op od bjerget til resturanten er noget nervepirrende.
This is just until June
Gravatar

#2494 dyg 10 år siden

Har været på rundtur i Toscana (og et smut ved østkysten også) den sidste uge. Det har budt på masser af virkelig lækker mad, men jeg har ikke ligefrem behov for at spise pasta mere de næste 2-3 dage :)

Jeg er blevet helt vild med gnocchi, og vil snart forsøge mig med at lave dem selv.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2495 HelmerJ 10 år siden

Lavede en stor omgang pesto i går.
Løgkarse fra den danske natur, og masser af det. I en blender med mandler, rapsolie, cheddar og lidt salt.

Så mon ikke den kommer til at stå på en afart af sandwich til aften
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2496 jessup 10 år siden

Fik 2,5 kg øko mark campignon for 20 kr. - så skal der laves suppe!
This is just until June
Gravatar

#2497 knipsknips 10 år siden

Nachos med ost, salsa, kylling og guacamolle.
Gravatar

#2498 jessup 10 år siden

Jeg var på Clou igår og det var en ganske god oplevelse.

Vi fik:

Champagne

Makrel, Østers, Radisse, Æble & Tang
2012 Sancerre, Domaine de Chézatte, Loire, Frankrig

*

Pighvar, Caviar, Hvide Løg & Lavendel
2012 Le Grand Blanc, Philippe de Bertier, Côtes de Thongue, Frankrig

*

Hummer, Abrikoser & Söl
2004 Gewurtztraminer, Goldert, Zind Humbrecht, Alsace, Frankrig

*

Blæksprutte, Sortfodsgris & Hvidløgstoppe
Oloroso, Álvaro Domecq, Jerez, Spanien

*

Vagtel, Rødbede, Fersken & Foie Gras
2012 Beaune Avaux 1er Cru, Bouchard Père & Fils, Bourgogne, Frankrig

Et glas vin mens mens vin ven fik ost
*

Kirsebær, Sorte Oliven & Lakrids
2009 Muscat de Rivesaltes, Vignerons Catalans, Rousillon, Frankrig

*

Blomme, Chokolade, Marcipan & Cognac
Porto “Senador”, Tawny, Krohn, Douro, Portugal

*

Petit fours
Kaffe
This is just until June
Gravatar

#2499 davenport 10 år siden

Kommer du ikke snart Sdr Bjert Kro og giver et be7 med? Tjek vores nye menu på hjemmesiden..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2500 jessup 10 år siden

davenport (2499) skrev:
Kommer du ikke snart Sdr Bjert Kro og giver et be7 med? Tjek vores nye menu på hjemmesiden..


Er du kok på kroen?

Menuen ser godt ud.

Der sker ikke så meget på madsiden i øjeblikket. Får spist en masse frugt - det passer fint i varmen.

Har fået lidt nye variation af sort peber hjem : vild urskovs pebber fra Madagaskar - årlig produktin på kun 1500 kg så det er ekslusivt men ikke voldsomt dyrt i forhold til kiloprisen på mange af Urtekrams krydderier og tørrede urter. Også lidt Tasmansk bjerg pebber (som japanerne åbenbart aftager en del af) er det blevet til. Det skal nok bliver fornøjeligt at komme igang med at bruge.
This is just until June

Skriv ny kommentar: