Skal have mig en pizza til frokost på Mama's i Odense, så i aften skal det være lidt sundere mad...det bliver linse-dahl, en opskrift fra Suveræne Salater - Året Rundt
Det er med: Karry Kardemomme Røde linser Grøntsagsbouillon Hvidløg Pastinak eller persillerod Spinat
og toppet med mango, kokos, mynte eller koriander...ved ikke lige helt endnu, hvad det bliver til...
Skal afholde madklub, for første gang, sammen med 3 gutter. Vi lægger ud med noget nemt, så maden bliver Meatloaf burger supreme på grill. Burgerbollerne laver vi så selv, så der er lidt mere udfordring i det trods alt. 'Opskriften' på burger suprême har vi (jeg) fra siden BBQ Pitboys (hed den vist:)
eddiken er ret nem alt lave, åben eddike dunk, held lidt ud fyld op med skyllede ramsløg. salten er lidt nemmere, bland salt og tørret ramsløg. Hvis man ikke lige ligger inde med en dehydrator så smid bladene i ovnen natten over ved 50grader
Snittede den anden dag 2,5kg Porto Bello, som nu er ved at blive dehydreret til en ordentlig gang svampesalt. Super drys på en god bøf
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Det er også sådan jeg laver eddike men det er jo ikke lavet på ramsløgene de er tilsat. Jeg har eddike med løvstikke, citron timian,estragon mm. Og har også gjort det med ramsløg.
Det er pisselækkert at sautere i ramsløgseddike. Lige en håndfuld gennemskårne cherrytomater vendt i eddike, sukker, salt og peber og to dråber olie. Godt til fx. fisk.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#2481 HelmerJ 10 år siden
#2482 Allan Jacobsen 10 år siden
Det er med:
Karry
Kardemomme
Røde linser
Grøntsagsbouillon
Hvidløg
Pastinak eller persillerod
Spinat
og toppet med mango, kokos, mynte eller koriander...ved ikke lige helt endnu, hvad det bliver til...
#2483 HelmerJ 10 år siden
Lækker værktøj
#2484 davenport 10 år siden
#2485 T. Nielsen 10 år siden
#2486 jessup 10 år siden
Kunne du fortælle lidt om framgangsmåde?
#2483 fin kniv har selv valgt en lidt mere rustik udgave af samme type.
http://www.paulsfinest.com/Moritaka-Supreme-Nakiri...
#2487 jessup 10 år siden
1. Ret
Paneret rødtunge, hestebønner, hvide asparges og hollandaise.
Moric Blaufrankisch 2012
2. Ret
Hummer ragut i blauer zweigell, svampe og små løg.
En pinot fra 2009
3. Ret
Risotte med karl Johan, østershatte og aubergine.
Weingut Sepp Muster Graf Zweigelt 2007
4. Ret
Citron tærte, æblesalat vanilieis
En super lækker eiswein med nogle år på bagen.
Lækker middag og zweigelten og dessertvinen var særlig gode.
#2488 HelmerJ 10 år siden
salten er lidt nemmere, bland salt og tørret ramsløg. Hvis man ikke lige ligger inde med en dehydrator så smid bladene i ovnen natten over ved 50grader
Snittede den anden dag 2,5kg Porto Bello, som nu er ved at blive dehydreret til en ordentlig gang svampesalt. Super drys på en god bøf
#2489 jessup 10 år siden
#2490 davenport 10 år siden
Godt til fx. fisk.