Da jeg inden længe har fødselsdag, er jeg gået i gang med at planlægge en lille herrefrokost. Dog vil jeg godt spice den lidt op, så det bliver en moderne fortolkning af en herrefrokost.
Dog er min fantasi ikke gevaldig stor på dette område, så jeg ville lige høre, om der var nogle gode idéer herinde.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Der var en anmeldelse af forskellig salt på TV som meget godt bekræfter min egen brug - flage salt skal bruges for strukturens skyld da man ikke kan smage sønderlig forskel. I en anden forbindelse så jeg en repræsentant fra Læsø salt udtale at den primære fordel ved deres salt var at det lagde sig som en film ud over f.eks stegt fisk(kød i stedet "små søer" med almindeligt salt. De kom ikke ind på "forurenet salt" - det røde, blå osv. med jern og andre ting.
#621 Skeloboy 15 år siden
#622 HelmerJ 15 år siden
#623 chronaden 15 år siden
#624 HelmerJ 15 år siden
#625 davenport 15 år siden
#626 dyg 15 år siden
Dog er min fantasi ikke gevaldig stor på dette område, så jeg ville lige høre, om der var nogle gode idéer herinde.
#627 HelmerJ 15 år siden
#628 chronaden 15 år siden
#629 HelmerJ 15 år siden
#630 jessup 15 år siden