Jeg foretrækker dem normalt røde, men når jeg selv steger er jeg altid ldit nervøs for at de slet ikke får nok, så går efter medium der. De endte med at få 7-8 minutter på hver side og de blev gode, dog ville et minuts tid eller to mindre ha' hjulpet. Det var en del længere end forventet, men da jeg fik pakket bøfferne ud, var de også en del tykkere end de så ud til.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
#761 davenport 14 år siden
#762 filmz-Martychris 14 år siden
#763 Skeloboy 14 år siden
#764 lagoni 14 år siden
#765 Steffan Rasmussen 14 år siden
Det er jo afhængig af hvor meget de skal have. Se her hvordan James Price bedømmer det.
dr.dk
Vælg se programmet. 20:50 inde i klippet.
#766 lagoni 14 år siden
#767 Skeloboy 14 år siden
Hehe, Solhanne...det er jo temmelig logisk...;)
Præcis minuttal kender jeg ikke, men når saften begynder at pible ud af den(stik evt. med en gaffel), så skal den have lidt mere...:)
Hvis der ikke kommer noget rød saft ud, så er den færdig
#768 Steffan Rasmussen 14 år siden
Det er rigtigt. Lige til at smide ud :-)
#769 Skeloboy 14 år siden
#770 lagoni 14 år siden