Gravatar

#961 HelmerJ 15 år siden

I aften kommer den til at stå på lidt hotwings med kartoffelstænger
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#962 Skeloboy 15 år siden

Det blev i aften til en tomatsauce med bacon og pasta...stille og roligt, men rigtig lækkert.
Gravatar

#963 davenport 15 år siden

Konfirmation, der bød på meget underligt mad. Det der sushi er sgu ikke lige mig, men der var kalvesteg også. Men lige en tand for sært tilbehør. De var selv lidt underlig til mode over menuen, men da selskabet de bestilte fra have 60 leveringer i dag, var det det her eller ingenting.
Der var dog vin og bajer nok, og det mætter jo også.

Vi kørte så forbi Burger King på vej hjem, bare lige for (på hobbitsprog) at fylde op i hjørnerne ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#964 davenport 15 år siden

Spagetti og kødsovs!

Kødsovs bestod af:
2 gulerødder
1 snackpeber
1 stort løg
5 meget store svampe
1 æble (fremhævelse af smagen)
5 fed hvidløg
3 store friske tomater
1 bulliontern af hhv. grønt og okse
oregano
peber en masse
+ 500 g okse
Og så en dåse tomatpure i til sidst, og noget salt.

Det fik lov til at stå og simre i 1½ time, mens jeg fik rødvin og læste LotR i køkkenet. (Min yndlingsbeskæftigelse!)

Iøvrigt smagte det udemærket.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#965 chronaden 15 år siden

Nogen der kan guide mig igennem en kickass portvinssauce, og samtidig fortække hvilket kød og tilbehør der hører bedste til? :)
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#966 jessup 15 år siden

Et godt link til klassiske saucer :

http://www.hertzmann.com/articles/2002/sauces/inde...

I Madeira saucen burde man fint kunne bruge Portvin.
This is just until June
Gravatar

#967 jessup 15 år siden

edit: havde ikke set at de syltede citroner tager 2 måneder:)
This is just until June
Gravatar

#968 HelmerJ 15 år siden

Fik lyst til en lille snack

Løgringe i øl:

Bland øl og mel til det er blandet
Dyp løg (havde desværre kun rødløg)
Steg i olie
Drys med høvlet salt og peber

Klar
Parat
Parat... Igen
Start
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#969 LarsNormann2410 15 år siden

DE-LI-KAT
Gravatar

#970 HelmerJ 15 år siden

Dild i kat?
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

Skriv ny kommentar: