Gravatar

#3361 Slettet Bruger [2353454305] 15 år siden

bony (3359) skrev:
#3357 - Uh, nej. Er det ikke ham den forfærdelige der lavede "American Funniest Home Videos" engang? Jeg krummer tæer over ham. Han er forhåbentligt sjovere når han laver sit eget stand-up? :)


Alt det gøjl han stod og lavede som AFHV-vært er jo nok noget, som producerne har fået ham til. Jeg havde for det meste en smule ondt af manden, når jeg så ham stå og fyre åndssvage vittigheder mm. af i det program :-)
Gravatar

#3362 Bony 15 år siden

Sad lige og stenede på Facebook, hvorefter jeg faldte over Filmz-gruppen hvor tiany havde uploadet nogle billeder fra Filmz julefrokosten.

Det er dælme mærkeligt pludselig at få sat ansigt på nogle man kun har "kendt" online i de 3½ år man har været bruger herinde. Sjovt som man danner sig nogle tanker om hvordan personerne ser ud, og når man så ser dem på billeder eller IRL, så har man altid taget fejl. Lidt sjovt.. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#3363 dolphinfriendly 15 år siden

Jeg er vågnet og har igen problemer med at sove - og nej, det er ikke fordi jeg glæder mig til juleaften. :)

I går fik jeg et gavekort på 500 spir til Fona, problemet er bare at jeg ikke helt ved hvad jeg skal bruge dem på, da blu-ray film er så dyre der. Umiddelbart er der også kun få dansk udgivet titler, som jeg er interesseret i af dem der er udkommet og som ikke er i samlingen i forvejen. Og det er "L.A. Confidential", "Casablanca" og "RoboCop". Derudover er jeg brændt varmt på den frække "Berlin Alexanderplatz" boks, men 850,- er sgu meget når man ikke kender kvaliteten på udgivelsen og den samtidig kan fås for små 500,- i en ordentlig (Criterion) udgave.

Gravatar

#3364 dyg 15 år siden

Har lige pakket min kuffert og vil nu drage ned til resten af familien til julehygge (gaaab).

Må i alle have en glædelig jul!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#3365 Bony 15 år siden

#3364 - I lige måde. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#3366 filmz-Bruce 15 år siden

Overvejer at smadre et eller andet, måske kidnappe et postbud.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3367 BN 15 år siden

#3366:

Du er alt for voldelig, bruce. ... Kan du ikke være lidt mere moderat og fredeligt anlagt i disse "fred på jorden"-tider og bare nøjes med at sprænge Københavns hovedbanegård i luften midt i myldretiden?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3368 elwood 15 år siden

Eller sprænge Fantask hel herover til os Jyder 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3369 BN 15 år siden

Jeg funderer over, hvordan jeg efter dagene 24.-31. dec. skal bære mig af med at tabe de 2-3 kilo jeg med garanti har taget på efter al den afslapning, indehygge og gode mad - for slet ikke at tale om de 10 kilo, jeg har taget for meget på (igen!) i løbet af tre måneder???

Dybt suk og et stort bøvs.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3370 filmz-Bruce 15 år siden

#3367 Nej jeg holder mig som regel langt væk fra knudepunkter af offentlig trafik. Jeg får klaustrofobi af "voldsom trængsel og alarm". Jeg vil kalibrere min receiver og så demoe nogle gyldne eksplosionsøjeblikke på film. Måske man skulle se "Postmanden ringer altid to gange" ... sikkert, det er desværre blot for sent. Gad vide om man udøver Tai Chi hos PostDK til tonerne af Carpenters ... "Stop, oh yes, wait a minute Mr. Postman..."

#3368 Vent til imorgen så skal jeg gi' dig sprængt and!!!

#3369 Bliv hidsig!!! Godt for blodtrykket!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: