Gravatar

#4941 filmz-jonasgr 15 år siden

Betragter det alternative logo som Filmz har lanceret i forbindelse med Oscar uddelingen
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4942 elwood 15 år siden

kan også godt li hans rolle i Boiler Room, hvor han fører sig frem som en storsælger, hans lille "fuck all the others, som jeg kalder den" tale, da han byder de nye kandidater velkommen er meget munter.

Jim Young: You Want details? Fine. I drive a Ferrari, 355 Cabriolet, What's up? I have a ridiculous house in the South Fork. I have every toy you could possibly imagine. And best of all kids, I am liquid.

Jim Young: They say money can't buy happiness? Look at the fucking smile on my face. Ear to ear, baby.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4943 fubar 15 år siden

#40

Generalt, så ja. Dog syntes jeg enkelte af hans film til tider er en smule umorsomme. Bl.a. pga. dårligt skuespil (specielt fra Kevin Smith selv).

Genså Dogma for få dage siden, og jeg syntes virkelig ikke han spiller godt. Fx måden hvordan har ryster med læberne, når han skal spille ked af det. Det er simpelthen så "revy-agtigt" på den ekstremt dårlige måde.


Gravatar

#4944 rockysds 15 år siden

Netop hjemvendt fra Århus, hvor der skulle hentes lidt ind på et par af de store Oscar-film. "Milk" og "Frost/Nixon" blev set og ellers blev der trisset lidt rundt i byen. "Milk" hviler i øjeblikket som den måske bedste film med et 2008 hos IMDb i min bog, og er i hvert fald bedre end "TCCoBB", samt "Frost/Nixon", der var superinteressant, når Langella/Nixon var i fokus, men specielt "dokumentar"-sekvenserne irriterede, samt noget, der mindede om sitcom-struktur i starten af filmen.

Så "Frost/Nixon" i Cinemaxx, og må indrømme, at det ikke var en oplevelse, der talte til biografen fordel. Hele introsekvensen med det historiske forløb optil filmens handling var der zoomet forkert til, så bunden og toppen af billedet var væk, og lyset i siderne blev aldrig slukket, selvom de heldigvis ikke var så kraftige, at de ødelagde filmen.
Dog var det en lille smule nifty, at Niels Krause-Kjær sad ved siden af mig. ;)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#4945 cyberzed 15 år siden

Haha, jeg sad lige og surfede lidt tilfældigt og havde Pirates til at køre på Kanal 5 i baggrunden...de klipper så cirka 20 min før tid og starter så CSI Miami...tror nok lige der sidder en flok danskere og mugger over det nu :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#4946 Michael Andersen 15 år siden

#4944 Glemme at skifte til cinemascope og slukke lyset... enhver filmoperatørs mareridt ;)

#4945 Pirates! Viser de porno på kanal 5? 8-)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#4947 elwood 15 år siden

#4946 Det og så manuel Pan and Scan, som vi snakkede om i Klovborg 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4948 Michael Andersen 15 år siden

Nå ja. Det er fandeme besværligt at panne og scanne i tre sale på samme tid he he :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#4949 wiseguy 15 år siden

#4938 Jeg så den første time ud af tre i går aftes, inden jeg desværre faldt i søvn!! Hvilket dog mest af alt var fordi jeg var drøn træt!! jeg smider et par linjer i WWS-tråden, når jeg har set den færdig.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#4950 Takfornu 15 år siden

Sidder og læser resultatet af den seneste Medarbejder Tilfredshedsheds Undersøgelse måske ikke det mest opløftende for visse enheder/kontorer, der tidligere har scoret højt. Spændende alligevel indimellem film- og musikstoffet her på filmz og andre steder :)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !

Skriv ny kommentar: