Gravatar

#5421 DarkLight 15 år siden

Sidder og kigger på prisen på husleje i København og omegn. Den er noget ret lækkert i Farum, men det ville efterlade mit rådighedsbeløb* på 6K.
Jeg kan ikke helt beslutte om det er meget lidt eller kan lade sig gøre.

Hvad laver I for herinde? Hvis I da har lyst til at dele det :)

*faste udgiver fratrukket(Husleje, forsikring, strøm, varme osv osv)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#5422 davenport 15 år siden

Vi har vel et rådighedsbeløb på 7-8 k for en familie på 3, så umiddelbart lyder dit ok. Nu er det så også mit indtryk at det er dyrere at bo i Kbh.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#5423 dyg 15 år siden

Har lige tjekket den foreløbe årsopgørelse... 11.5k tilbage :) Dertil mangler der at blive påført et fradrag på 3500kr. D90 here I come!

#5421 - Betaler af på lidt lån og andet tåbeligt hejs, så jeg har omkring 5k at leve for. Det klager jeg slet ikke over.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#5424 evermind 15 år siden

Highland Park (5416) skrev:
Nu har Ebert jo skamrost den - efter at have set den hele to gange! - så mon ikke den besidder visse kvaliteter? :)
Mit indtryk er nu, at mange er nervøse for, om Snyder kan håndtere en filmatisering af en tegneserie med tonsvis af kød på knoglerne. Gudskelov arbejder han ikke alene. ;)


Nu forstår jeg overhovedet ingenting! Har du ikke set 300??? :P

Hehe, tror nu Snyder kan mere end det visuelle, men ja, der er selvfølgelig nok andre instruktører, som ville have været mere oplagte til dramadelen af Watchmen, som er nok så vægtig. Til gengæld kan jeg godt lide, at Snyder har gjort så meget ud af at ramme looket. Kan snildt forestille mig, hvordan større, mere anerkendte instruktører ville have travlt med at sætte deres visuelle fingeraftryk til ukendelighed.
Og at dømme efter nogle af de tidligere manuskriptudkast kunne det være gået meget værre. Hvad ville folk have sagt til en Watchmen i utidige kulisser om aktuel, post-9/11 terror? Eller hvor Dr. Manhattan lærer Laurie at skyde energikugler ud mellem fingrene, når hun holder dem op som et V-tegn? Eller en PG13-udgave åben for sequels? Jeg læste bl.a. slutningen på Sam Hamms manus, og dét var direkte foruroligende! :S

Rockysds (5417) skrev:
En af mine yndlingsanmeldelser af Watchmen-filmen.

Bliver spændende selv at få syn for sagen.


Haha, fedest! :D

Highland Park (5420) skrev:

Jeg er forresten lige faldet over følgende udgivelse:
Watchmen (The Complete Motion Comic) [Blu-ray]
Besynderlig idé. Blære foretrækker den læses i bogform.


Bestilte den faktisk i sidste uge, og er Play ikke alt for længe om at levere, regner jeg med at se den hele igennem, inden jeg skal i biografen. Selv om det måske virker underligt, overmandede nysgerrigheden mig. Og der skulle vist i øvrigt være en pausefunktion, bare så blæren ikke spændes unødigt. ;)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#5425 filmz-jonasgr 15 år siden

#5414 Jeg er skam helt enig. Jeg har ikke set filmen endnu så skal ikke kunne sige om den er god eller dårlig. Jeg synes bare at pga. de blandede anmeldelser som du nævner at det er lidt pudsigt at den ligger så højt hos Imdb. Og det var egentlig blot en konstatering af at der er nogle når det kommer til sådan noget som tegneserier bliver helt fanatiske og skynder sig ind og giver filmen 10. Men der er naturligvis også folk i den anden lejr som mener at de død og pine skal gå imod strømmen.

Jeg vil dog sige at jeg selv er skeptisk netop pga. Snyder. 300 var en rigtig flot film, mens historien var noget tynd. Jeg frygter det samme med Watchmen og i den er det netop historien (hvad jeg har læst i hvert fald) som er vigtig. Det kommer nok også lidt an på hvad der tiltaler den enkelte tilskuer mest. Jeg har ikke noget imod flotte film, men hvis der ikke er nogen historie eller den er meget dårlig så tiltaler filmen mig ofte ikke.

Men jeg ser den nu nok alligevel, da der ikke ligefrem er så mange andre film der er værd at samle på som kører bioen lige i øjeblikket.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#5426 filmz-Kadann 15 år siden

Skat har åbenbart smidt årsopgørelserne ud allerede til en del mennesker og jeg kan glæde mig over at jeg får 9000 tilbage i skat. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5427 Bony 15 år siden

Nå, det blev til lidt mindre end det plejer. Men 4500,- er da også en slags penge. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5428 cyberzed 15 år siden

Efter længere tung beregning og opsummering af mange underlige felter ser det ikke ud til at jeg slipper for en lussing på 14k Skat vil have tilbage.
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#5429 filmz-jonasgr 15 år siden

Jeg skal betale 37 kroner. Så mine beregninger har åbenbart været forholdsvis ok :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#5430 cyberzed 15 år siden

Mit skyldes at jeg har skiftet arbejde og ikke lige forudså at de ville registrere feriepengene der kommer i dette år så det har lige smadret hele planen :(
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/

Skriv ny kommentar: