Gravatar

#8941 gi-jones 15 år siden

Det var også ganske øv. Vi var nød til at blive siddende derinde lidt og så blive lukket ud af bagudgangen, da jeg var lidt nervøs for om han kunne finde på at stå og vente oppe om hjørnet. Han var helt klart typen for det, og jeg håber ved gud ikke jeg render ind i ham i eftermiddag eller lignende.
Jeg bliver sindsygt vred over at man er nød til at finde sig i den slags. Ville ønske der var en måde at få fat i kraven på ham :)

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#8942 Takfornu 15 år siden

Trist at folk ikke kan opfører sig ordentligt :-/

Sidder på arbejde og Rø...keder mig, men der er også kun få timer til jeg har fri fra arbejde. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er slet ikke motiveret for tiden :(
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#8943 davenport 15 år siden

Du skulle lige have givet ham lidt nyredrøn og en jordbærmave.... Jeg er selv ret god til den slags, især efter man har lagt sig hjem i seng, og forestiller sig hvad man ville ha gjort i stedet...

Jeg har fri om 1 time :)
Er i den grad i feriemode lige nu...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#8944 MOVIE1000 15 år siden

#8939 det må sku have været ret ubehageligt at stå i den situation. og den type så Harry Potter?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8945 Bony 15 år siden

Jeg hader sådan nogle idioter, der bevidst ødelægger det for andre. Hvad fanden laver sådan en psykopat også til en "Harry Potter"-film? Burde han ikke vente på den næste "Saw"-film i rækken eller noget helt andet? Eventuelt bare blive siddende hjemme med sine taber venner og suge så mange stoffer op i næsen, at han fik en overdosis og dermed slap for, at være en belastning for os andre!? Nogle mennesker er generelt bare sindssvage og umådeligt stupide and to hell with them! Det lyder som om, at han skulle have haft nogle på frakken, men han ville sikkert kunne lide modstanden og det der fulgte med. En taber bølle der nu får sin revanche, efter alle de gange han har fået buksevand i skolen. Et hjernedødt vakuum, som kun bliver større og større, i takt med hans evindelige sugen i det sugerør. Søde ven, din milkshake. DEN-ER-TOM-DIN-IDIOT!

Fik jeg sagt, at jeg hader disse typer..? :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#8946 filmz-jonasgr 15 år siden

Næste gang giver du ham bare milkshake talen.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#8947 Batsy 15 år siden

eller denne her bony, en af min venner, larmede så meget under biffen da vi så terminator 4. At jeg tog popcorns æsken og smaskede den ind i ham. Ja! det var måske rimelig groft, Men han fik da flere popcorn end mig hehe. Det passer skam
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Gravatar

#8948 cyberzed 15 år siden

Sidder spændt som en fjeder og venter på en mail hvor BBC shoppen skriver at de har afsendt: David Attenborough: The Life Collection (DVD), det bliver så sindsyg godt at få den boks.
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#8949 Bony 15 år siden

Jeg har lige lavet mig en stor kop varm kakao og om mindre end 45 sekunder, så ligger jeg under dynen med kakao og Absolute Watchmen tegneserien foran mig. Mandage kan altså være gode. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#8950 filmz-jonasgr 15 år siden

Har lige set at et svensk nummer har ringet til mig og det er angiveligt et marketingsfirma. Hmm, viasat måske. Selv om de normalt plejer at have hemmeligt nummer.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: