Gravatar

#11 filmz-Bruce 14 år siden

Da jeg var i Orlando forrige sommer. Min ven og vore unger var i Cineplex og se Rejsen til Jordens Indre i 3D. Forinden havde vi ædt på en Bob Marley restaurant og jeg fik fisk af en slags. Da der manglede en halvtime fik jeg ondt i maven og med fem minutter igen begyndte det at presse på i den anden ende. Jeg måtte spurte ud og finde et toilet og holde alt "indenborde" og da jeg fandt ét var det den mest effektive slankekur nogensinde. Absolut en lortefilm, men havde ikke lige regnet med udfaldet. Derefter var jeg helt ok igen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#12 chronaden 14 år siden

Fornyligt da jeg var inde og se "Shutter Island", der sad et lesbisk (lignede det) par et par rækker foran mig, snakkede som om de var hjemme i stuen.

As usual var der INGEN der ville/turde sige bare "SSHHH", så det blev mig igen igen.. jeg tyssede 3 gange før jeg ½-råbte "SÅ HOLD DA KÆFT", som så resulterede at at 75% af biografen begyndte at fnise (incl, mig selv da jeg fandt ud af hvad der foregik), men de 2 lesbians sagde i det mindste ikke mere!

Steffen 1 - Verden 0
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#13 Norrah 14 år siden

Den reviderede udgave af E.T

Blev inviteret med i biografen af en ven... så viste det sig den var på dansk.. *Stik den.
Anyway, der sad også en mildt retarderet person og grinte højlydt hele filmen igennem.. på de særeste tidspunkter.. og det gjorde oplevelsen lidt bedre.. for så havde man da noget at morer sig over! Selvom filmen allerede var ædelagt, og at personen mere eller mindre reddede min dag, så var han så højlydt at jeg ikke ville havde kunne set nogen film.
Gravatar

#14 davenport 14 år siden

Havde engang været på Bjert Kro http://www.sdrbjertkro.dk/ og fået en voldsom menu, da Obersten var gravid, og ikke kunne spise noget. Så jeg åd 4 retter og skyllede det ned med en Sort odin http://www.sdrbjertkro.dk/243-143-237-sorte_odin.h... som er et måltid i sig selv.
Vi skulle så i bio, og jeg kan ikke huske hvad filmen var, blot at jeg havde så meget luft i maven at jeg klynkede og vred mig.
Da vi kom ud, slog jeg den længste skid nogensinde. Jeg tror først det sidste luft ophørte hjemme i indkørslen...
Det var sku ikke videre sjovt... (Og meget i tråd med trådens titel...)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#15 wimmie 14 år siden

Jeg fik det ledeste galdestensanfald med koldsved og det hele under Pearl Harbor, så jeg fik ikke meget ud af den film... heldigvis var det Pearl Harbor ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#16 Lord Beef Jerky 14 år siden

Ahhh, det er så dejligt at popcorn er bandlyst under Berlinalen, og genrelt er folk meget stille i biografen. Ville bare lige ud med det.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#17 MOVIE1000 14 år siden

Kom i tanke om en gang da jeg var mindre hvor jeg skulle ind og se Valhalla som der var reklameret meget med, jeg havde set den en del gange på vhs, og jeg fik det indtryk det samme gjorde min mor at det var en fortsættelse, men nææh det var den samme film bare med en 10 længere indledning om Valhalla :P
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#18 jessup 14 år siden

Det er nok ikke den værste oplevelse men for et par år siden var der sgu en der røg i biografen - i Dagmar. Han røg et par stykker før han efter henvisninger stoppede - kæderyger af format.Han insisterede på at der ikke stod rygning forbudt nogen steder.
This is just until June
Gravatar

#19 elwood 14 år siden

#18

[url= ha haaa ha[/url]

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#20 jessup 14 år siden

spot on - måske en anelse mere low key.
This is just until June

Skriv ny kommentar: