Gravatar

#21 Nicki52 14 år siden

Han døde vist af et hjertestop, men det er stadig uvidst. Man finder vist ud af det i dag. Det kunne jo være mere end hjertestop. Han døde næsten midnat, det var 23:26 i dansk tid, 14:26 i LA.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#22 HonoDelLoce 14 år siden

Man kan bare slet ikke sidestille Michael Jackson med alle mulige andre entertainere - hverken musikere, skuespillere eller andet..

Han var en af de få mennesker, som ALLE havde en mening om.. Og mens man kan mene om ham, hvad man vil, så kan man bare ikke afskrive det faktum, at han berørte flere end man kan forestille sig. Ikke alene nedbrød han racebetonede barrierer igennem sin karriere, men hans arbejde mod fattigdom, hunger osv. blandt børn skabte en opmærksomhed omkring netop den problemstilling, som aldrig ville have været til i samme grad uden ham.

Hans forbilledlige indsats mod uretfærdigheder blev desværre i hans sidste år overskygget af negative historier, som ramte ekstra hårdt, fordi han netop var sådan en fremtonet personlighed. Jeg siger ikke, at han ikke har lavet nogle dumme valg igennem sin tid. Men det er bare ikke fair, at han altid er blevet dømt af offentligheden hurtigere end retssystemet har kunne nå at frifinde ham. For man må ikke glemme, at han aldrig er blevet dømt skyldig i nogle af anklagerne om ham angående børne-pilleri osv, og det er direkte forkasteligt, at vi i en vestlig verden, hvor vi ellers ynder at gøre opmærksom på hvordan vores demokrati bør være standarden for alle og hvordan alle er uskyldige til det modsatte er bevist, har været klar til at lynche ham hver gang en pengegrisk familie er kommet med modstridende udtalelser i sager, der ikke har virket særligt troværdige.

Selvfølgelig har han ikke altid selv været for smart i sine udtalelser eller aktioner. Men der er fandme langt fra det og så til at blive dømt for pædofilt overgreb.

Heldigvis har jeg en stærk tro på, at Michael Jackson om 20-30-40-50 - ja, 200 år vil blive husket for hans gode sider.. Hans kærlighed til næstemanden, hans barriere-smadrende karriere og hans arbejde mod uret. Og det er da også dejligt at se, at der i skrivende stund er 90% der har stemt, at de vil huske ham for netop disse ting, i en afstemning på eb.dk (som man så også kan mene om hvad man vil :D )

You Are Not Alone..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#23 Thomsen 14 år siden

Det er ikke ofte, der overhovedet findes så store navne...


Lige netop. Han var en gigant. Som en på CNN sagde, så er Jacksons musikalske eftermæle på højde med Bing Crosby, Frank Sinatra og Elvis Presley.

10-1 mod en, at der allerede nu sidder en driftig Hollywood-producer klar med en idé om en biopic. Og mon der går mange uger, før vi ser den første "Min nat med Jackson" bog?
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#24 Norrah 14 år siden

R.I.P.

You may not have touched that child, but you sure touched our hearts.
Gravatar

#25 filmz-Narniabæver 14 år siden

Må han hvile i fred.
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#26 Bobby Singer 14 år siden

Det kom lidt bag på mig, da jeg tændte tv'et og det allerførste jeg hørte, var at Michael Jackson var død. Sikke en måde at starte dagen på. :(

Jeg har aldrig været det største fan, men han har lavet nogle af de bedste pop-numre nogensinde og er uden tvivl en af de største ikoner, der nogensinde har levet inden for musikkens verden, hvis ikke den største.

Men i de sidste mange år, har han altså heller ikke set alt for rask ud og jeg tror heller ikke, at han har haft det særlig godt, på grund af mediernes hårde behandling.

Det er selvfølgelig trist at han er død, men på den anden side får han endelig fred nu.

R.I.P.

Idjit
Gravatar

#27 Thomsen 14 år siden

Ha, hvor bizart! Jeg hørte lige en omtale Jackson som den "første virkelig tværmedielle superstjerne". Jeg anede sgu ikke, at der var lavet en "saturday morning cartoon"-serie om The Jackson Five. :-)

Jeg så (heldigvis?) aldrig hans Moonwalker-film, men jeg kan da huske, at der blevet lavet et Michael Jackson-computerspil til C64 i 1980'erne, og hans musikvideoer var jo banebrydende. De blev nærmest lanceret som events. DR programsatte dem ligefrem selvstændigt i tv-oversigten.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#28 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg ser ham så slet ikke som en der er på højde med f.eks Beatles eller Elvis. I hvert fald ikke rent musikalsk.

Men det er da ærgeligt når en mand på 50 år dør og så måske ikke alligevel. Muligvis har han gået med så mange indre dæmoner at han ikke orkede at leve mere. Dermed ikke sagt at han har begået selvmord, det tror jeg ikke på. Men man kan godt have et så stort had til livet at man et eller andet sted ubevidst ønsker at dø.

Men måske kan det være at Kurt Cobain kan få lidt ro nu. Det er vel ikke siden hans død at der har været så stort hysteri om en stjernes død.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#29 Notional 14 år siden

#17 Lige præcis.

#28 Heath Ledger? Men ok hvis du mener musik, så nej.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#30 filmz-Bruce 14 år siden

Ser ham heller ikke som en contender til The King eller The Godfather. Men indflydelse på pop musikken, det havde han.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: