Fox plus + streaming / Filmz.dk

Fox lancerer streaming-tjeneste i Danmark


Streaming-tjenesten Fox+ bliver en del af ‘Bland Selv’-pakken hos YouSee.

Danske forbrugere får nu endnu en streaming-tjeneste at vælge i blandt. I første omgang dog kun kunderne hos YouSee.

”Jeg er glad for, at danskerne nu får mulighed for at vælge Fox+, som kombinerer vores ekspertise i tv-produktion med innovativ historiefortælling,” siger Hans Van Rijn, General Manager, Fox Networks Group.

Fox+ er kendt for at være den streaming-tjeneste, der har flest animerede komedieserier at vælge imellem.

Streaming-tjenesten kan fra i dag vælges af ‘Bland Selv’-kunderne hos YouSee.

Det samme er tilfældet med den nye tjeneste Nordisk Film+ – læs om det her.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Rigtig mange streaming-tjenesster, der ligepludselig dukker, hver med deres eksklusive indhold. Hvis man skulle betale for det hele, vil det jo være flere 1000 kr om måneden, og hvem kan lige overkomme at se så meget?

Det jeg håber kommer på et tidspunkt er en enkelt platform, hvor man kan søge på alle serier/film i verden, og så se den, frem for at skulle tilmelde/afmelde abonnementer pr månedsbasis.

Jeg har lige begyndt at se the arrowverse efter et par års pause. Jeg er nået til midten af sæson 3 i Arrow, og har set første sæson af Flash og et par afsnit i Legends of tomorrow, så der er et stykke vej før jeg har set det der er på Netflix. Men de er over et år forsinket med de nyeste sæsoner, så dem kan jeg ikke se når jeg kommer dertil. Det samme med Supergirl, der slet ikke er tilgængelig på Netflix.

Så et enkelt abonnement, hvor alt kan tilgås vil være rart. Det kommer måske, når folk bliver trætte af alle de streamings-tjenester.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 hvordan skulle sådan et abonnement nogensinde kunne lade sig gøre ? altså jeg er enig det ville da være genialt....men hvordan skulle det fungere ? økonomisk ville det enten være så dyrt at ingen havde råd, eller alle der producere indhold til det ville gå konkurs....så er der hele monopol tingen, og det med størrelse, og kartel dannelse og alt muligt andet juks....either way kommer aldrig til at ske :)
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

#2 Siger heller ikke at det kan lade sig gøre. Men man har vel lov at drømme.

Lige nu ser vi et boom af streaming-tjenesten, men med tiden vil nogle af dem nok lukke igen, eller blive slået sammen.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 det har man og jeg gør da selv det samme :D

ingen tvivl i sidste ende vil de store, nok stå tilbage alt efter hvad de vil (hvor internationale de vil være) og så vil nogen af de "lokale" være tilbage....men af de store som det er lige nu (netflix, hbo, prime, snart disney) er det nok kun netflix der er i reel fare for faktisk at lukke, men ingen tvivl om at de små vil lukke i flæng og nogen af dem sikkert også prøver at slå sig sammen, og meget vil jo også ændre sig nu mindre tv bliver i usa, da det betyder at streaming tjenesterne selv vil stå for en større bid af produceret serier (lige pt er den er den jo stadig forholdsvist lille) og det vil ændre hvordan regionerne virker og vil gøre det endnu sværere for de små, da de ikke har pengene til at producere så meget selv....så meget kommer til at ske...men drømmen vil forblive en drøm :P
Gravatar

#5 BlackJesus 2 år siden

Det kan lade sig gøre ved at man betaler for det man vil se og ikke et abonnement. Det ville give mere mening i længden. Hvis det absolut skal være abonnement, så kunne man lave et point system, så man har et vist antal point udefra hvad du har betalt denne måned.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 nej det ville stadig ikke kunne lade sig gøre, men det ville være tættere på at kunne lade sig gøre.
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

#1
og så er der mange af de serier som slet ikke kommer til Danmark
så når man skal finde dem, kan man jo samtid lige hente et par af de serier som Netflix er lidt bagud med
Gravatar

#8 steadi07 2 år siden

Det resulterer vel blot i, at Viaplay mister de Fox-serier, som er på deres tjeneste? Jeg synes at erindre, at der har stået “Fox+” som logo.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 de har mere end hvad viaplay havde, men det er rigtigt de havde en del af det indhold i forvejen.
Gravatar

#10 kblood 2 år siden

Det er vel bare et spørgsmål om at man ville være nød til at hoppe rundt imellem dem. Som de stiller det op nu, så bliver man jo nærmest tvunget til det. Så man lige tager et par måneder med to af dem og får set alt det man mangler / har lyst til at se på de to, og så opsiger man og hopper videre til to andre tjenester de to næste måneder.

Skriv ny kommentar: