For nogen var en promoplakat for “X-Men: Apocalypse” et billede af en handlekraftig superheltinde, Mystique, i drabelig kamp imod den onde Apocalypse. For andre var det bare en mand, der gør vold på en kvinde. Derfor har Fox-Marvel nu trukket promoplakaten tilbage.

Se også: Jennifer Lawrence skifter mening: Er langt fra færdig med “X-Men”

Det er Indiewire, der skriver, at plakaten, som er taget fra en scene i “X-Men: Apocalypse”, har mødt så meget kritik for at opfordre til vold imod kvinder, at Fox-Marvel nu trækker plakaten og undskylder:

”Så snart vi indså, hvor ufølsom den var, så tog fjernede vi straks materialet. Vi undskylder for vores handlinger, og vi vil aldrig opfordre til vold imod kvinder,” lyder det fra Fox-Marvel.

Til trods for kritikken af Mystique-kampagnen så har “Apocalypse” indtil nu indspillet for over 400 millioner dollars.

Følg Films på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 GustavE 8 år siden

Nej, nu må de kraftedderme stoppe. Det er en superheltefilm, for helvede! Selvfølgelig er der vold. Folk burde da om noget være glade for, at en kvinde har så stor en rolle.
Gravatar

#2 keen 8 år siden

Det er en specifik reklame der er problemet. Ikke filmen. Reklamen er nu også ret smagløs.

... ligesom filmen, høhø.
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Først så er der for få kvindelige hovedroller mm. Når der så nu er en skal den pakkes ind i vat?

/facedesk
Gravatar

#4 Eraz 8 år siden

cain (3) skrev:
Først så er der for få kvindelige hovedroller mm. Når der så nu er en skal den pakkes ind i vat?

/facedesk


Jeg er helt enig. Nu har jeg selvfølge ikke set den famøse reklame, MEN jeg syntes efterhånden det er ved at tage lidt overhånd med alt det kvinde hysteri.

Først klager man over der ikke er nok kvindelige hovedroller, for så dernæst at klage over Kvindevold i en fiktiv aktion film.

Come on tror man virkelig at folk ikke kan skilde tingene ad ?.
Gravatar

#5 Adagio 8 år siden

Det er da totalt useriøst. Havde det været den anden vej rundt på plakaten så var der sikkert ikke nogen klager (Det ville feministerne sikkert elske)
Gravatar

#6 nwinther 8 år siden

Nå, jeg tænkte ellers, da jeg så den, at jeg hellere må komme hjem og kvæle konen. Jeg har haft et livslangt ønske om at være omnipotent superskurk.

Og man skal jo starte et sted.

Og så har jeg altid tænkt, at filmplakater er en slags guddommelige bud - at det der sker på plakaterne er den rette måde at føre sit liv på.

"Forfalskerne" gav problemer med politiet men ellers går det OK.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#7 Kaizer Soze 8 år siden

LOL
Gravatar

#8 Hive 8 år siden

Nu stopper de feminazier fandme! Hvis *ikke* hun havde fået lov til at slås mod Apocalypse havde de nok også brokket sig, men i en film hvor kvinderne rent faktisk bliver ligestillet med mænd (og et par kvinder spiller utroligt store roller mht. at overvinde skurken), kan de sgu da ikke brokke sig! Hvad sker der?? De havde kaldt det mandschauvanisme hvis *ikke* kvinderne havde fået lov til at slås side om side med mændende... suk.
Gravatar

#9 Nagash 8 år siden

Det er jo total til grin. Men faktisk aller mest til grin, at FOX bukker under for presset. Hvorfor klager feministerne ikke, når der vises vold mod en mand? For vold mod mænd er vel på ingen måder bedre, end vold mod kvinder. Og nu er hun jo ikke ligefrem kendt for at være svag. Tværtimod har hun uddelt mange tæsk i løbet af den filmserie.

Men det er jo en film. Den glorificerer ikke vold. Det er fiktion om superhelte. Mutanter der ikke findes i virkeligheden. SUK!
Gravatar

#10 kblood 8 år siden

Det ville jo være OK hvis det var mænd på plakaten og sikkert også hvis det var en kvinde med kvælertag på en mand.

Så det virker som en ret hyklerisk anklage imod den.

Skriv ny kommentar: