Fantastic Four” blev i 2015 en stor fiasko for Fox-Marvel, hvilket betød, at en planlagt sequel blev skrottet. Nu er tiden imidlertid igen vurderet moden til en ny omgang “Fantastic Four” – nyt reboot angiveligt på vej.

Se også: Dr. Doom-skuespiller: Der findes et bedre cut af “Fantastic Four”

Det er Bleeding Cool, der erfarer, at Fox-Marvel arbejder på et reboot af “Fantastic Four” med et mere børnevenligt fokus.

Den nye historie vil angiveligt fokusere på Reed Richards og Susan Storms børn – Franklin and Valeria – samt The Thing og Human Torch.

Det er Seth Grahame-Smith, der arbejder på et udkast til et reboot, der skal finde inspiration fra Pixars “De utrolige”.

Og netop Seth Grahame-Smith er ikke ubekendt med superhelte til en yngre målgruppe. Således skrev han manuskript til “Lego Batman filmen”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Peteryde 6 år siden

Var de første ikke børnevenlige ? :)
Når hun var nøgen var hun vel usynlig alligevel :(
Gravatar

#2 kblood 6 år siden

Ja, de kan da næppe blive mere børnevenlige... eller den første kunne ikke. Burde de ikke bare prøve at lave en god film?
Gravatar

#3 Mr AC 6 år siden

kblood (2) skrev:
Ja, de kan da næppe blive mere børnevenlige... eller den første kunne ikke. Burde de ikke bare prøve at lave en god film?


SÅ enig... den sidste film var godt nok en stinker af rang.

Der er basis for så mange gode historier, og alligevel så formår de at gøre historier og figurer uvedkommende.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: