Sidste års reboot af “Fantastic Four” fik en hård medfart af anmelderne. Nu fortæller en af filmens stjerner, at instruktør Josh Tranks oprindelige cut var langt bedre, end det 20th Century Fox sendte i biografen.

Se også: “Fantastic Four”-instruktør: De dårlige anmeldelser er ikke min skyld

Det er Toby Kebbell, der spillede Dr. Doom, som fortæller, at Josh Tranks vision var markant anderledes end den endelige udgave:

”Sandheden er, at Trank lavede en fremragende film, som I aldrig får at se. Det er en skam. Der er en meget mørkere version, som I aldrig kommer til at se,” siger Kebbell til The Daily Beast.

Kebbell bakker altså op om sin instruktør, som selv gik på Twitter kort efter premieren og fortalte, at han ikke havde fået lov til at virkeligøre sin vision for “Fantastic Four”.

Toby Kebbell kan i øjeblikket opleves som orken Durotan i “Warcraft”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Jach 5 år siden

Kunne ikke fordrage filmen, men ville da gerne se denne anden, oprindelige version. Kan jo kun være bedre.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 mbelholm 5 år siden

Jeg syntes nu filmen var okay god, ikke vildt god, og heller ikke årets film.
Men jeg gad nu også godt se denne her version, fanme en skam vi ikke får den mulighed :-/
Gravatar

#3 MOVIE1000 5 år siden

Josh Trank virkede heller ikke til at være den rette til det her projekt, slet ikke når hans version ville være mørkere, kender kun lidt til fantastic four, men mørk og dystert er langt fra sådan jeg oplever deres univers. Dog synes jeg filmen hverken var god eller dårlig, det var jo stort set kun en start uden en slutning vi fik.

Tror Josh skal holde sig til sine egen projekter, kunne rigtig godt lide chronicle, virkede dog til at han havde kastet samme opskrift i til fantastic four, istedet for at holde sig til fantastic four opskriften, som ingen har fulgt endnu.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Clint 5 år siden

Med mørkerer, så kan det være at de mener, at der bare er flere scener med flammen med - kunne ikke dy mig :) :p
Gravatar

#5 Driver 5 år siden

#3

Jeg tror først og fremmest, at Trank ønskede at gøre den mere jordbunden og i at gøre det, ligger vel også det, at gøre den mere dyster og realistisk og med de rædselsfulde første to Fantastic Four film, kan jeg godt forstå, at han ville dreje hans film over i den radikalt modsatte boldbane.
Det minder på mange måder om Bryan Singers take på X-Men. Han fjernede de kulørte dragter og gjorde det hele mere jordbundet. Forskellen er bare, at Singers film fungerer.

Det er muligt, at Trank ikke fik sin vision frem på grund af kreative uenigheder med studiet, men der var vist allerede tidligt problemer, så måske skulle man have reageret på faresignalerne. Blandt andet ønskede han ikke Katy Mara, hvilket jeg godt kan forstå, og så drak han sig vist fuld og ødelagde, huset han boede i mens de filmede. Han virker til aldrig at have følt sig til rette med en blockbuster. Så jeg tror ligeledes, at han er bedre egnet til små uafhængige film, hvor han kan bevare størstedelen af kontrollen. Chronicle var okay, men jeg ser ikke nogen stor stjerne i Josh Trank. Fan4Stic var ikke så dårlig som forventet, men den var småkedelig og rodet, lidt ligesom Chronicle, og slutningen var en flad, lunken kop te.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Geekalot 5 år siden

2 ting gjorde at jeg allerede varr negativ inden filmen kom, vat at Trank havde direkte sagt til de 4 hovedroller at der ikke var nogen grund til at de begyndte at læse f4, da hans film ikke ville gå efter tegneserien, det andet var da man valgte en sort skuespiller til at tage en hvid mands rolle som oven i købet er et af et søskende par, der stod jeg helt af. Så uanset hvad Trank ville have gjort ved den film, så havde jeg ikke brugt så meget som 1 krone på at støtte ham.
De gamle udskældte f4 film var ligefrem oscar materialer i forhold til den han lavede.

Skriv ny kommentar: