Wolverine er for mange lig med Hugh Jackman – og omvendt. Derfor tør Fox-Marvel heller ikke erstatte ham i den nærmeste fremtid efter “Logan”, som blev Jackmans svanesang som Wolverine.

Se også: Sort/hvid trailer: “Logan” har aldrig set smukkere ud end i “Noir”

For hvem skulle erstatte ham? Ikke nogen indtil videre – ‘X-Men’ må klare sig uden en Wolverine i en periode:

”Jeg tror for nu, at vores fokus virkelig er på andre karakterer… ‘Logan’, spillet af Hugh, er den definitive skildring af den karakter. Jeg tænker, vi alle er lidt tøvende i forhold til idéen om at reboote det på nogen måde,” siger “X-Men”-producer Hutch Parker til ScreenRant.

Han forklarer videre, at der er meget andet end lige Wolverine, man kan udforske i “X-Men”-universet.

Derfor går der nok noget tid, før Wolverine igen viser sine kløer på det store lærred, hvilket fans af Hugh Jackmans portrættering af antihelten nok sætter pris på.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 skywave 5 år siden

Passer mig fint, for mig ER Hugh Jackman Wolverine..ville aldrig se en Wolverine-film uden Hugh :)
Gravatar

#2 aeries 5 år siden

Jeg er helt enig med #1 omkring Hugh Jackman. Omvendt er jeg sikker på, at rigtigt mange ikke ville giver Roger Moore chancen da han overtog efter Sean Connery.

Selv kan jeg ikke forestille mig en anden skuespiller i rollen, men med den rigtige casting kan det måske godt være alligevel. Jeg er skeptisk men vil ikke helt være afvisende.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Alex- 5 år siden

Lad dem trække på X23 indtil Hugh Jackman er gået lidt i glemmebogen, og så recast ham som en tegneserienær karakter i Deadpool 3 eller X-Force. :) Jeg var ligeledes vild med Jackman som Wolverine, og har svært ved at se andre i rollen, men jeg føler mig også mættet af ham. X23 kunne blive et frisk pust.
Gravatar

#4 Naggzu 5 år siden

Huge Jackman har gjort det godt som wolverine, ingen tvivl om det, meeeeen jeg kunne nu godt se andre i rollen, der er tråde hvor folk kommer med forslag, og nogle af dem kunne helt sikket blive spændene at se i rollen.

Jeg vil gerne se at de finder en som måske ikke er a+++ star, men giver en mindre kendt rollen, jeg kunne faktisk godt se Scott Eastwood i rollen, han har nogle af de rigtige træk.

Skriv ny kommentar: