“The Great Showman” blev en stor succes på grund af data, afslører Fox.

Den solgte biograf-billetter for 434 millioner dollars og blev nomineret til én Oscar. Nu afslører 20th Century Fox, hvordan “The Great Showman” blev en sikker succes.

Hugh Jackman-filmen blev nemlig formet ved hjælp fra data-analyser.

Data-chefen hos Fox, Julie Rieger afslører nu, at de ved at sammenligne data fra lignende film kunne se, at publikum ikke var interesseret i en film om P. T. Barnum, som ellers er hovedpersonen i netop “The Great Showman”.

Derimod afslørede data, at publikum er vilde med historien om underdogs og at elske dem, der ikke kan elskes, skriver The Wrap.

Derfor fokuserede Fox mindre på det historiske portræt af Barnum, men derimod mere på hans kamp imod overmagten samt de mærkelige outsidere i Barnums cirkus. Og det gav altså pote.

En Netflix-instruktør har senest afsløret, at streaming-gigantens serier bliver skabt med stort fokus på data – læs om det her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Tja jeg fravalgte den så pga de lunkne anmeldelser og dens rådne tomatoscore, og det at den ikke giver et sandt billede af Barnum.
Gravatar

#2 The_Corrector 4 år siden

#1 og jeg valgte den til, netop fordi disse anmeldelser sjældent viser virkeligheden, især hvis de kommer fra danske medier. Filmen var det hele værd, og havde ikke kun en god historie, men var også virkelig flot lavet.

Så giv den en chance, da alle du har hørt dårligt om den fra, tager fejl.
Gravatar

#3 HighFlyer15 4 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Tja jeg fravalgte den så pga de lunkne anmeldelser og dens rådne tomatoscore, og det at den ikke giver et sandt billede af Barnum.

Du må misse en del gode underholdende film hvis alt du går efter er dårlige anmeldelser og rotten tomatoes score, som man aldrig kan regne med(The Last Jedi).
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

#3 Det drejer sig mest om at hvis jeg i forvejen ikke er specielt interesseret i en film eller den har kørt en elendig markedsføringskampagne, så vil jeg ikke spilde mine penge på den, hvis den får en dårlig score.

Der er nogle film, som f.eks. The Meg, hvor jeg ser bort fra scoren, og sænker forventningerne og bliver godt underholdt.

Men i film som den nye The Predator, der har haft elendig markedsføring, og med predator der kæmper mod Über predator, det er jeg slet ikke interesseret i, og så hjælper en rådden score ikke ligefrem. Det samme gælder også for Venom.
Gravatar

#5 Ryder666 4 år siden

''The matrix has you''. Af en eller anden grund, får det billede mig til at tænke på the matrix.

Skriv ny kommentar: