Filmbossen, som udøvede flere tilfælde af magtmisbrug og seksuelle overgreb under sit virke, har allerede fået en lang fængselsdom. Dog bliver den ikke forlænget.

Retssagerne for Harvey Weinstein har været mange. Sidste år blev han dømt skyld af en jury hos Los Angeles domstol. Dog var afgørelsen tvetydig ved bedømmelse af alle retssager, hvorfor de enkelte sager blev delt op og eftefølgende dømt. Dommeren opsatte derfor en ny domstol for tre ud af de syv sager, som Weinstein skulle i retten for.

Variety skriver nu, at dommeren ikke ønsker at fortsætte med de resterende tre retssager, som Weinstein endnu ikke har fået en dom for. Dog er det ikke ensbetydende med en lille fængselsdom. Først har han fået en 23 års fængselsdom for voldtægt og sensuelt overgreb. Oveni er der efterfølgende blevet lagt 16 år oven i hans fængselsdom efter at blive dømt skyldig for flere sager om seksuelt overgreb. Som 70-årig er det meget sandsynligt, at Weinstein kommer til at afgå ved døden, mens han afsoner sin dom.

Forklaringen fra hovedanklager, Paul Thompson, var, at fængselsdommen ikke ville blive meget højere. Han pointerer, at Los Angeles Landsretssagfører gerne vil søge retfærdighed for alle de ofrene, men med en allerede lang fængselsdom er der ikke meget mere straf, som domstolen kan tilbyde.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: