Under den igangværende Comic-Con kunne film- og tegneserieskaberen Frank Miller give opdateringer på sine kommende filmprojekter, der tæller “Sin City 2” og “The Spirit”.

Miller kunne afsløre, at forsinkelserne på den efterhånden meget udskudte “Sin City 2” skyldtes problemer hos filmselskabet Weinstein Co. Miller og Robert Rodriguez har dog færdiggjort manuskriptet, der vil bygger over Millers “En dødbringende dame” og andre korte historier fra syndens by.

Produktionen på “The Spirit” skrider derimod godt fremad, og Miller kan berette, at han er ved at færdiggøre manuskriptet. De tager til Albuquerque for at påbegynde optagelser til oktober.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 thomasegebaek 16 år siden

Så få dog lavet Sin City... jeg kan ikke vente
Gravatar

#2 filmz-Is 16 år siden

Skal Sin City 2 være med Johnny Depp...???
Gravatar

#3 filmz-Aras 16 år siden

Håber 2'eren bliver bedre end 1'eren.. ;)
Frodo: "What news of the outside world? Tell me everything".
Gandalf: "Everything? You are far too eager and curious for a hobbit. Most unnatural".
Gravatar

#4 filmz-"K" 16 år siden

Der er vel ikke ret mange, der håber, den bliver dårligere ;-).
Gravatar

#5 thomasegebaek 16 år siden

Hvordan kan det være at de ikke har lavet flere film endnu? historierne ligger der, de har værktøjerne, de har erfaringen!
Gravatar

#6 filmz-Scarface 16 år siden

Forstår heller ikke hvorfor det tager så lang tid? Desuden, hvor bliver The Punisher 2 af? Ja, ja, I har fået Ray Stevenson ombord, men 1'eren kom i 2004 og 2'eren er stadig ikke lavet. Sin City-trilogien burde være optaget på samme tid ligesom LOTR.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#7 PredatorX 16 år siden

#6

Det ville godt nok have været dumt at optage dem på samme tid. For det første er det ikke alle de samme skuespillere der skal være med, derfor sparer man ikke penge ved at gøre det. For det andet var Sin City lidt af et eksperiment, så er det lidt af en satsning at lave hele tre film på samme tid. Og sidst, men ikke mindst, er det ikke én lang historie, og behøver derfor ikke være lavet på samme tid.

Uha kom The Punisher i 2004!? Nøøj så er den gammel...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 filmz-Flemming76 16 år siden

jeg glæder mig!!
Gravatar

#9 filmz-Scarface 16 år siden

Jeg har lært, at man skal lave fortsættelser mens det er muligt i stedet for at vente. Et godt eksempel er "The Vega Brothers", der ikke længere er mulig at lave på af tidens påvirkning på Michael Madsen og John Travolta - hvilket er fantastisk ærgeligt.

Derfor vil jeg nødig sidde i samme situation som med "Vega Bros." når de skal lave Sin City 2 & 3.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#10 PredatorX 16 år siden

#9

Man skal lave en sequel.. Når man har et godt manuskript. Så kan det være pisse ligegyldigt hvor lang tid der går. Hvis man så går tiden ud og det er for sent.. så er det nok fordi man ikke har kunne lave et ordentligt manuskript. Og så skal filmen ikke laves. Længere er den ikke.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: