For nogle uger siden blev det rapporteret, at den berømte tegneserieskaber Frank Miller (“Sin City”, “300”) godt kunne tænke sig at se sin dystre “Batman”-tegneserie “The Dark Knight Returns” omsat til det store lærred. Og selv om en sådan film måske kun bliver ved drømmen, er spekulationerne allerede begyndt på hvem, der skulle påtage sig rollen som den aldrende, bitre Batman i den dystopiske fremtidsvision.

Mangt en fan har forestillet sig Clint Eastwood i rollen som den gråstænkte hævner – og da rygter om en filmversion af “The Dark Knight Returns” begyndte at versere for fem år siden, skulle Eastwood angiveligt også have været i betragtning til rollen. Men Miller kan til LA Times nu løfte sløret for hvem, han gerne ville se i rollen, hvis filmatiseringen skulle føres ud i livet: Sylvester Stallone.

”Bare se hans mund, hans skulen og den måde, den ville tage sig ud i en maske,” begrunder Miller. ”Jeg var vild med ‘Rocky Balboa’. Denne sårede kriger, det er, hvad Batman er i ‘Dark Knight Returns’.”

Millers berømte “The Dark Knight Returns” fra 1986 udspiller sig 20 år ude i fremtiden, hvor Gotham er i kaos, og Bruce Wayne har trukket sig tilbage fra kampen mod kriminalitet, da han ikke kunne komme sig over tabet af Jason Todd, den anden Robin. Men da Two-Face atter viser sit tvedelte ansigt, må den aldrende Wayne igen trække i batkostumet for at bekæmpe sin gamle fjende, mens han samtidig må stå overfor den voksende skepsis fra samfundet.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 Clint 13 år siden

Kunne jeg også sagtens se for mig. Det kunne være ret fedt!
Gravatar

#2 filmz-mou 13 år siden

nej tak.. stallone må holde sig fra batman konceptet. nu fungere det lige efter christian bale tog over efter et par store flop som george cloony osv.
Gravatar

#3 filmz-Killerclowns 13 år siden

2# jojo men nu har det jo ikke så meget at gøre med den batman serie der køre lige nu. kunne også godt se stallone i den rolle.
Gravatar

#4 The-new-meister 13 år siden

OMG for real?
Gravatar

#5 DemoMan 13 år siden

en ret mærkelig ide. Men Stallone er sgu da for sej, så det er vel ok. Men jeg tvivler på at det faktisk kommer til at ske..
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#6 dewin 13 år siden

SLY MOVES!
Gravatar

#7 reaper.dk 13 år siden

Synes nu det lyder som en meget fed ide, med en gammel sur batman 20 år i fremtiden, og tror faktisk også at Stallone ville gøre det godt i rollen.
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#8 Patriarch 13 år siden

Tjaaa.. jeg kan godt se det for mig. Han har faktisk lidt af det som Clinten havde for 10-15 år siden.

Jo jeg kunne godt varme op til den ide. Men det er sku' ligefør en Michael Keaton reprise ville være et sjovere, mere overraskende valg :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#9 Morpheus 13 år siden

Det lyder som en ret fed historie, der godt måtte omsættes til film.

Men tror dog den kommer til at blive meget forvekslet med en efterfølger til The Dark Knight.
Gravatar

#10 rubberdub 13 år siden

FRANK MILLERS BATMAN! Det er fanme noget jeg kan forholde mig til, G U D det kunne være stort hvis det projekt blev til noget.
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!

Skriv ny kommentar: