Fright Night” vil først genopstå i amerikanske biografer til august, men alligevel har selskabet bag filmen, DreamWorks, allerede nu valgt at sætte tænderne i idéen om en mulig fortsættelse til den kommende vampyrfilm. Læs ikke videre hvis du ikke ønsker mindre spoilere.

Se også: Første trailer til “Fright Night” med Colin Farrell.

Hvis DreamWorks beslutter sig for at lave en “Fright Night 2”, vil filmen blive en direkte fortsættelse til “Fright Night” og altså ikke en helt ny historie, som det ofte er tilfældet i gysere. Har man set originalen fra 1985, hvis danske titel blev “Gysertimen”, vil man vide, at ikke alle skuespillere fra filmen overlevede. Hvorvidt dette også bliver tilfældet i den nye version, er ikke til at vide, men både David Tennant og Christopher Mintz-Plasse ved vi nu overlever, da DreamWorks har dem i tankerne til en 2’er.

I “Fright Night” vil Tennant spille magikeren Peter Vincent, der med sine tryllekunster kun vil have en birolle i filmen, mens Christopher Mintz-Plasse vil spille Evil Ed, bedste ven til hovedpersonen. Det rygtes nu, at Tennant vil få hovedrollen i “Fright Night 2”, mens Mintz-Plasse også vil genoptage sin rolle.

I sin tid blev “Gysertimen” efterfulgt af en knap så stærk 2’er, så om DreamWorks tør forsøge sig med en efterfølger, vil tiden vise, når “Fright Night” bider sig fast i de danske biografer 15. september.

Se også: Christopher Mintz-Plasse og David Tennant i “Fright Night”-remake.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: