Folkene bag “Jurassic World” har indtil videre været forholdsvis påpasselige med ikke at afsløre for meget omkring det længe ventede projekt. Ikke desto mindre har tegninger af filmens forhistoriske park fundet vej til internettet, og disse billeder indikerer, at parken har fået en massiv ansigtsløftning.

Se konceptbillederne her.

Koncepttegningerne er designet af Nathan Schroeder, der blandt andet har stået bag konceptualiseringen af blockbustere som “The Avengers”, “Star Trek Into Darkness” og den kommende “Abernes planet: Revolutionen”.

Selvom optagelserne på “Jurassic World” endnu ikke er gået i gang endnu, så er der intet, der tyder på, at de gigantiske dinosaurusser ikke skulle blive klar til at indtage de amerikanske biografer den 12. juni næste år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Didspawn 10 år siden

Udfra de billeder kunne det godt tyde på at filmen bliver mere et remake end en ny film. Det går bestemt ikke noget for mit vedkommen. Men det er også kun et gæt.
Gravatar

#2 Batsy 10 år siden

Didspawn (1) skrev:
Udfra de billeder kunne det godt tyde på at filmen bliver mere et remake end en ny film. Det går bestemt ikke noget for mit vedkommen. Men det er også kun et gæt.


Kan være at Hammonds firma gik ind på øen og prøvede at starte på en ny, trodsalt så har filmens tema været meget om menneskers udnyttelse af noget de ikke forstår og at livet vil finde en vej til at fucke deres planer op og æde dem en efter en.

Synes dog det lyder fedt og koncept billederne kunne måske også være at det er det her firmaet vil opnå, men de skal først gøre øen sikker igen. Hvilket kan føre til at vores hovedpersoner er dem der skal gøre arbejdet sammen med mange andre.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 steadi07 10 år siden

Som jeg har forstået omtalen, så kommer "Jurassic World" netop til at foregå på øen, hvor den første film også fandt sted.

Var der ikke også billeder ude med "prisen" på købet af øen og de forskellige ting, som stadig befandt sig på øen?

Hvorom alting er, så ser jeg i hvert fald frem til den her!

Skriv ny kommentar: